Forum Discussion
135 Replies
Spróbuj po wciśnięciu continue kilka sekund zaczekać kliknąć ESC żeby przerwało zaczekać chwilkę i znowu kliknąć ktoś wstawiał taki błąd i niby pomogło to. Niektórzy 5 min max czekali i działało. Bo ty masz inny błąd. Mi nawet continue się nie wyświetla i bez końca ładuje na każdym koncie.
@EA_Kuba i co z tym problemem? Teraz jest fajny za event i chciałbym wziąć w nim udział.
mam problem gdy klikam kontynuuj to gra coś przez chwile laduje i potem znowu jest ekran startowy i mam kliknac kontynuuj i tak w kołko(gra na steam)
Moglibyście się trochę z tym uwinąć bo już chyba tydzień grać nie mogę. Nie po to siano na to wydałem, żebym teraz do gry nie mógł wejść.
- kreatora5 years agoHero (Retired)@racoondog14
Czy to zdarzylo sie po aktualizacji gry?
Spróbuj tego:
Moja biblioteka gier - prawym mszy na okladke gry opcja Napraw
Nie jestem pracownikiem EA - EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Na tę chwilę nie posiadam żadnych dodatkowych informacji na temat rozwiązania tego problemu.
Tak jak wspomniałem wcześniej nasze zespoły aktualnie pracują nad jego rozwiązaniem.
- @EA_Kuba emm bo nie powiedziałem o jednej rzeczy. Bo ten błąd pojawił się po aktualizacji w której wychodził nowy sezon (sezon 8). Znalazłem sposób na który udało mi się wejść ale niestety po chwili wyszedłem bo nie miałem czasu grać, z myślą że działa mi już apex ^^. Już mówię co zrobiłem, może developerom skróci czas naprawy IDK. A więc sposób jaki znalazłem to wejście w antywirusa u mnie BYŁ bo odinstalowałem to już - avast. Trzeba było dodać wyjątek "r5apex" w tym programie. Cudem zadziałało na raz :D ale na drugi już nie :ddd To tyle. Kurczaczki róbcie to szybszym tempem, bo mam taką chęć na apexa, że to głowa mała.
Też posiadam ten problem i próbowałem jużwszystkiego co możliwe i nic. Tyle z eventu jeśli nie ogarną tego na czas
Może ma znaczenie ale dostawca neta to Vectra@Biaukooo rozumiem cię sam chce w końcu zagrać bo nagrody z eventu są spoko.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 38 minutes ago
- 5 days ago
- 16 days ago
- 20 days ago