Witaj,
Nie, w zasadzie przed pojawieniem się problemu nie kombinowałem w żaden sposób, nie miałem ku temu celu, tym bardziej że do gry wróciłem tydzień przed końcem tamtego sezonu i nawet ustawień nie zmieniałem. Dzień przed końcem sezonu zmieniłem sensivity i jakoś 3 bądź 4 dni temu pobrałem grę na pc, zagrałem parę meczy i stało się to nagle. Ogólnie nigdy z tym problemu nie miałem, ale dodam, że przed przerwą, którą zrobiłem w tej grze od sezonu około 21 albo 22 bodajże do teraz, występują problemy tylko i wyłącznie z jednym znajomym — po zakończonym meczu, gdy wychodzimy do lobby, któryś z nas musi wyjść i wejść z powrotem do lobby, bo inaczej wczytuje hosta do gry bez drugiego. Dzieje się to tylko z jednym znajomym, nie szukam rozwiązania do tego problemu, gdyż da się to załagodzić w prosty sposób, dodaję go, bo może tobie/wam pomóc zdiagnozować, co się dzieje.
Jeśli chodzi o kombinatorykę z grą, zacząłem dopiero po pojawieniu się problemów, tak jak to wcześniej opisałem i tak jak przed chwilą wspomniałem — przed wystąpieniem problemów jedyne, co zrobiłem, to zainstalowałem grę na pc na połączonym koncie z PSN, zagrałem parę gierek i koniec. Próbowałem nawet sterowniki aktualizować, niestety błąd dalej się okazuje.