Forum Discussion
Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD GTX1060 Nvidia
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16GB
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? Katspru
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? Ładowanie meczu z lobby
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. Chciałem dołączyć do meczu rankingowego
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Czekałem, aż wyłączyło mi grę
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie wiem
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? 0
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 15092021 18.23
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Próba dołączenia do meczu rankingowego skutkuje zawieszeniem się gry oraz disconnectem. W rezultacie dostaje się bana oraz traci punkty
Co powinno się stać? Normalnie włączyć mecz rankingowy
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Spróbować zagrać mecz rankingowy
Chciałem się dowiedzieć w jaki sposób można się odwołać od, nie tyle samych banów, które dostaje się na 10 minut przez disconnect z meczu, ale do utraty punktów RP, skoro błąd nie leży po mojej stronie. Jest to strasznie frustrujące... Zwłaszcza, że jako aktywny gracz wspieram grę, a w efekcie dostaję takie coś z winy producenta...
- 4 years ago@Katspru Ja jako aktywna graczka również wspierałam (finansowo) tą grę, dostałam tak o perm bana, bo wytłumaczyłam randomowi na czacie za co dostałam wcześniej zawieszenie na 7 dni.🙂 Nawet nie chcą ze mną rozmawiać, odwoływałam się do tego już wiele razy, az w końcu mnie chyba zablokowali. Więc nic już mnie tutaj nie zdziwi...
- 4 years ago
Tak to już jest z tą grą, zostajesz ukarany za błędy innych. Jak zgłaszasz się o pomoc to mają Cię kompletnie w * albo co lepsze napiszą Ci, że to Twoja wina, że wyrzuciło Cię z ich gównianych serwerów, które praktycznie nigdy nie działają w 100%. Większość ich supportu to ludzie bezczelni, chamscy, samolubni i myślący tylko i wyłącznie o dobrej reputacji gry.
- 4 years ago@Andrea75PL ta gra nie ma czegoś takiego jak dobra reputacja tak samo jak ta firma która kupuje studia a potem je zamyka bo tylko hajs się liczy. Słupkami się chwalą na graczy srają
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago