Forum Discussion
4 years ago
+1 dziś już 2 razy po -75 pnk i bany 🙂
- 4 years ago@DanteeEZO po raz kolejny -73 pnk zazwyczaj przymykam oko jak raz na jakiś czas wywali zabierze punkty diament i tak wbijam co split , ale ja nie mam tak wiele czasu na granie a dzisiaj utraciłem przez wasz błąd około 200 pnk , gram od samego początku jestem ciekaw czy zostaniemy opluci i nic z tym nie zrobi czy ktoś rozwiąże ten problem
- 4 years ago@DanteeEZO Te aktualizacje od EA to smiech na sali i znow nic nie zrobia z tym problemem bo polska strona ma graczy w nosie i nie zglosza problemu bo po co. Szkoda tylko czasu i nerwow na taka nedzna gre jaka sie staje Apex prze te wieczne bledy i brak ich rozwiazania. Chyba tetsuja gre przed aktualizacja wiec wiedza czego sie spodziewac i jakie bugi moga sie pojawic i mozna to szybko zalatac ale po co mozna draznic ludzi przez miesiac ... a z polskiej strony ludzie odpowiedzialni za zglasznie bledow maja to gleboko.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,449 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago