Forum Discussion

-Tabzzzy-'s avatar
2 years ago
Solved

Progresja między platformowa

Witam mam pytanie posiadam konto ps4 na którym mam mase przedmiotów ponieważ grałem na nim 15 sezonów jest one połączone z kontem ea ale między czasie tez grałem na Xboxie i też konto jest powiazane z tym samym kontem ea teraz zacząłem grać na PC na dzień dzisiejszy nie dostałem żadnego powiadomienia od EA o przerzuceniu przedmiotow itp i mam pytanie czy wszystkie konta złącza się w jedno czy jak to wygląda bo zależy mi żeby te przedmioty z ps5 pojawiły się na PC

5 Replies

• mam jeszcze jedno pytanie co jesli chodzi o statystyki mam bardzo dużo zabojstw na ps4 czy przejda one na pc ? 

• I MAM kolejne pytanie mam konto ps4 ktore przez kilka lat bylo moim kontem glownym kilka tygodni temu przenioslem sie na komputer

lecz kiedys mialem jeszcze konto polaczone z xboxem czy normalnie przeniesie mi postepy z ps4 na pc bo głownie na tych mi zalezy ponieważ kilka dni temu unlinkowałem konto xboxa z mojego profilu ea ? 

bo dzisiaj przeczytałem post na temat nie odlaczania konta  bo niby nie beda przenoszone moje itemy itp ? 

Mógłby ktoś z supportu mi to wyjaśnić czy moje itemy / statystki z ps4 normalnie sie przeniosą na pc ?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @-Tabzzzy- 

Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania znajdziesz w podlinkowanym wcześniej poradniku

Jeśli po jego przeczytaniu coś będzie nadal niejasne - daj nam znać. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago
2,480 Posts