Forum Discussion
10 Replies
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @BloodseekerPL
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy po powrocie do menu pojawia się jakiś komunikat błędu? (code:[...])
Jeśli masz taką możliwość spróbuj połączyć komputer poprzez alternatywne połączenie internetowe i sprawdź czy problem będzie pojawiał się nadal. Dodatkowo upewnij się, że sterowniki Twojej karty graficznej zaktualizowane są do najnowszych.
- @EA_Kuba Nie nie pojawia sie nic ;/ wychodze do menu i dostaje bana na 10 min , wchodze po 10 min i moge grać normalnie ale niestety przy pierwszym meczu czy to rankingowy czy normalny tak sie dzieje ;/ Tak mam wszystko akualne ☹️ Na grupie na fb ktoś napisał mi że to z powodu legendarnych skinów tak sie dzieje ;( sprawdziłem to i rzeczywiście tak jest , a skiny legendarne miałem na wszystkim -,-
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @BloodseekerPL
Dzięki za odpowiedź.
Chciałbym przekazać tę informację dalej i chciałbym się upewnić, że problem minął i mogłeś normalnie grać kiedy ściągnąłeś legendarne skiny z postaci?
- @EA_Kuba Tak jak zdejme legendarne nic sie nie dzieje ;/ Ale jak mam je założone to dzieje sie to co wyżej opisałem ☹️
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @BloodseekerPL
Dzięki za potwierdzenie.
Aby wyeliminować scenariusz, że dzieje się to przez pliki lokalnie zapisane na Twoim komputerze poproszę Cię o naprawienie plików gry z poziomu Origin i aktualizację sterowników karty graficznej.
Daj nam znać czy po tym problem będzie pojawiał się nadal.
- @BloodseekerPL Mam to samo co jakiś czas zawiesza grę przy wczytywaniu mapy. znikają banery ale nie do końca bo ekran się przyciemnia i nagle totalna zawiecha. Lekko widać banery i nic się nie dzieje nawet nie pokazuje że brak odpowiedzi. Nic nie idzie zrobić muszę wyłączyć przez menagera zadań i modlić się żebym jeszcze żył bo na rankedach oczywiście bonusik za błędy się dostaje czyli bany i punkty na minusik
- Rydzu20154 years agoSeasoned Ace@EA_Kuba na ps5 występuje ten sam problem
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @BloodseekerPL @This_Kroquet
Jeśli problem pojawia się nadal u Was i macie wyekwipowane animowane ramki lub postacie w banerach, użyjcie tych statycznych i dajcie nam znać czy problem pojawia się nadal.
- @This_Kroquet Wydaje mi sie że to jest spowodowane animacjami bo od paru dni wiele ludzi ma ten sam problem co u mnie , teraz to już regularnie sie dzieje dlatego zmieniłem na podstawowe skiny ;/
Problem na pewno leży po stronie EA, komputer nowy, wszystkie wymagające gry, działają bez żadnych zarzutów na wysokich ustawieniach, tylko Apex ma problemy, wieczne lagi, zacinanie ekranu. Coraz bardziej, odechciewa się grać w tą grę przez te ciągłe problemy.
https://www.youtube.com/watch?v=GiWE8XDPThk
https://www.youtube.com/watch?v=WEKyhXujwqE