Cześć @EA_Cekiel ,
Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź. Przypomniało mi się kilka istotnych kwestii dotyczących tego (możliwe, że innego) błędu:
1. Zauważyłem, że wszystkie skargi osób z tym błędem pochodzą od osób grających na konsoli PS4.
2. Przy próbie wspólnej gry ze znajomym, po ukończeniu jednego meczu i powróceniu do lobby nie możemy uruchomić wyszukiwania, ponieważ pokazuje, że nadal jestem w grze (pomimo, że jestem w lobby z moim kolegą i nie zmieniamy trybu gry).
3. Wczoraj około południa zauważyłem dziwne zjawisko - zwykle po rozegraniu jednego meczu i próby uruchomienia innego trybu wyskakiwał ten błąd, jednak tym razem mecz uruchomił się normalnie (przeszedłem z zwykłej gry duo, z wyłączonym dobieraniem graczy, do gry trio z wyłączonym dobieraniem graczy). Po rozegraniu tego meczu próbowałem wyszukać mecz w trybie Areny jednak tym razem błąd znów się pojawił. Może to mieć związek z wyłączonym dobieraniem graczy do drużyny, lub z statusem serwera.
4. Błąd występuje najczęściej po rozegraniu jednego meczu i zmiany trybu gry (gdy gram dalej w ten sam tryb, błąd wyskakuje rzadziej) oraz po zbyt długim pozostawaniu w lobby np. w celu przejrzenia skinów czy otworzenia pakietów Apex.
5. Reinstalacja gry nie pomogła (wykonywałem ją 2-3 krotnie) tak samo jak odbudowa bazy danych (wykonuje ją regularnie).
Myślę, że te informacje mogą w jakiś sposób pomóc przy naprawianiu błędu. Jestem wielkim fanem gier z tego uniwersum (Titanfall 2 i Apex to jedne z moich ulubionych gier), dlatego chętnie pomogę w ich udoskonalaniu. Jutro spróbuję rozegrać mecz na innym koncie na konsoli PS4 oraz w miarę możliwości spróbuje podpiąć konsole pod kabel Ethernet, aby sprawdzić czy nie jest to problem z kontem lub z internetem. W razie jakichkolwiek pytań czy pomysłów jestem do dyspozycji. Ewentualnie mogę przeprowadzać różne "doświadczenia" w celu znalezienia źródła problemu.
Jeszcze raz dziękuje za szybki kontakt.