Forum Discussion

This_Kroquet's avatar
2 months ago

Reportowanie

Czy EA i Respawn poddało się z walką z cheatemi i innymi oszustwami że zniknęła opcja reportowania graczy? w trzech meczach z mixtape ludzie na powtórce dosłownie mają na mnie celownik gdy jestem za ścianą a inny stojąc metr ode mnie wali cały magazynek bez 1 pudła trzymając przybliżony celownik. Chyba że to sami proplayerzy na smurf kontach poniżej 150lvl. Tak czy siak nie można zgłosić podejrzanych sytuacji bo brak opcji wysłania reporta...
Nawet mnie to nie dziwi. Pytam bo chcę tylko wiedzieć czy serio odpuściliście czy po prostu mamy kolejnego buga.

3 Replies

• @This_Kroquet tez zauważyłem że czasem znikaja dolne ikony do raportowania i blokowania graczy ale najeżdżając na postać i przytrzymując walkę w recz wyskakuje ocja raportuj.W dodatku przypuszczam że weryfikacją zajmują się boty.Raportowałem kilku graczy w ostatnich gierkach i w odpowiedzi na e-mail otrzymałem podziękowanie za zaangażowanie w ulepszaniu rozgrywki a w zachowaniu gracza nie wykryto podejrzanych rzeczy. Tak samo jak gość miał nazwę gracza "czlonek ci w piersi" .trochę ja zmieniłem bo nie chce przeklinac ale można się domyślić jak to w PL bywa. Swoją drogą patrząc na to ilu graczy odeszło i jak turaj na forum można uzyskać odpowiedź to EA niech zwolni jeszcze więcej pracowników a boty będą wykonywać "super robotę"

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 17 hours ago