Forum Discussion

xardas311's avatar
2 years ago

Wyrzucanie z gry- integralnosc klienta

Witam,

od miesiaca mam problem z wywalaniem apexa podczas gry, dostaje blad "sprawdzanie integralnosci czasu pracy klienta przez system zapobiegania oszustwom zakonczony niepowodzeniem connection time out". Nigdy tego nie miałem. Wiem, że było to poruszane ale zrobiłem juz wszystko, naprawianie plików, reinstall, dawanie apexa, ea i innych do zaufanych aplikacji, update sterowników i windowsa. Czasami jest lepiej i nie mam tego przez dobre pare godzin, czasami co 15 minut jak gram, nie wiem od czego jest to zależne. Jakaś pomoc?

Z niecierpliwością, czekam na odpowiedz.

Xardas311

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @xardas311 

Dzięki za Twoje zgłoszenie.

Czy przed wyrzuceniem z gry pojawiają się w prawym górnym rogu jakieś ikony? 

Jeśli tak - zrób proszę zrzut ekranu. 

Dodatkowo - czy na Twoim komputerze poprawnie ustawiona jest data oraz godzina? 

• Podobnie jak osoba powyżej, mam problemy z "integralnością klienta" tak samo podjąłem wszelkie środki jakie były polecane przez inne osoby i wciąż napotykam podobny problem. Z czego on wynika i jak można mu zapobiec? Czy EAsy- anti cheat jest AŻ TAK  opresywny że za najmniejsze niezgodności wyrzuca ?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @tomitanks 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy możesz odpowiedzieć na pytania z mojego postu powyżej? 

• Mam to samo co koledzy wyżej wszystko było ok aż do dnia dzisiejszego.Nie używam discorda a czy pokazują się  jakieś ikonki to nie wiem bo rozłączenie następuje nagle i w różnych momentach gry .Czas na komputerze jest poprawny i automatycznie ustawiany. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 5 days ago