Forum Discussion

robka89's avatar
2 years ago
Solved

Aktywna blokada, brak odzewu od EA

Witam,szukam pomocy ponieważ nałożono na moje konto aktywna blokadę a nie podano żadnego powodu. Pisze z innego konto ponieważ w tamtym zablokowanym mam ograniczone możliwości: przy sporze mam cały czas oczekiwanie ja gracza i jic więcej zrobić nie mogę. Powodem napewno jest włamanie się na moje konto ea oraz psn . Chciałbym aby ea zdjęło blokadę ponieważ nic nie zrobiłem. Czy ktoś może mi pomoc ? Ps nie piszcie o formularzach No chuba z 15 sporów założyłem i nic

5 Replies

• Opisze sytuacje, osoba która włamała się na konto ,zmieniał mail weryfikacyjny konta i nie koge nic zrobić , ponieważ orzy próbie odłączenia psn albo zminu maila prosi o kod wysłany wlansie ja maila tego który włamał się na konto. Mogę się nanim logować jtd ale z racji aktywnej blokady Moj kontakt se wsparciem jest ograniczony a samo Ea przy założeniu sprawy nic nie robi znaczy finalnie pisze ze jest oczekiwanie na gracza a ja bić zrobić niemoge i dlatego potrzebuje jakiejś konkretnej pomocy. Mam u was konto i gry od może jakiś 15 lat i nigdy nie miałem bana a tutaj raka sytuacja 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Kali311089 

Jeśli masz dostęp do maila, który oryginalnie był przypisany do Twojego konta EA, to skontaktuj się z nami poprzez czat. 

Aby się z nami skontaktować nie musisz logować się na stronie pomocy, wystarczy że podasz informacje pozwalające zlokalizować konto do którego próbujesz odzyskać dostęp. 

• A mógłbyś podać jakiś link ponieważ nie widzę na stronie pomocy jakiegoś odnośnika do czatu a jak wchodzę na storne pomocy to i tak prosi abym zalogował się na konto itd a jest szansa abyś mógł przesłać moje dane konta dalej aby ktoś mógł się tym zająć ? Pozdrawiam 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Kali311089 jeśli pytanie jest wciąż aktualne, polecam te kroki:

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 8 days ago