Forum Discussion

xRob5on's avatar
9 months ago
Solved

błąd gracz usunięty z gry minął czas rozłączenia gracza

Hej, od jakiegoś czasu wywala mnie z jakiegokolwiek serwera, czy to boty czy public. Wiadomość o treści: "błąd gracz usunięty z gry minął czas rozłączenia gracza".

Czytałem wszystkie wpisy na ten temat i żadne rozwiązanie nie działa. Próbowałem naprawiać grę, usuwać folder gry, restartować komputer, więc proszę o jakieś lepsze odpowiedzi.

Dodam że gra jest na tym śmiesznym EA app, w języku polskim, mówię to dlatego, podczas jednej naprawy gry zmienił mi się jezyk na angielski, i nie odnotowałem tego błędu. I nie, nie zmienię języka na angielski skoro tam nie było problemów. Chce mieć grę po polsku i musi być jakieś rozwiązanie tego.

A, i jeszcze uprzedzając pytania, z moim połączeniem internetowym jest wszystko ok, stałe, stabilne łącze po kablu

• Hej,

Przejdź do folderu instalacyjnego gry, a następnie otwórz folder EAAntiCheat. W środku naciśnij dwukrotnie na plik exe EA Anti Cheat Installer po czym skorzystaj z funkcji naprawy aplikacji.

Następnie napraw grę z poziomu EA App.

3 Replies

• Hej,

Przejdź do folderu instalacyjnego gry, a następnie otwórz folder EAAntiCheat. W środku naciśnij dwukrotnie na plik exe EA Anti Cheat Installer po czym skorzystaj z funkcji naprawy aplikacji.

Następnie napraw grę z poziomu EA App.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi od Ciebie @xRob5on . Oznaczyłam jednak porady @Revan2000s jako rozwiązanie - mogą się przydać innym. Jeśli masz więcej pytań albo potrzebujesz pomocy, daj znać! 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.596 PostsLatest Activity: 3 months ago