Forum Discussion

soldierslayer80's avatar
2 years ago

Battlefield 2042 potencjał

Według mnie gra ma szansę długo się utrzymać ale brakuje kilku funkcji i rzeczy po ich dodaniu chętnie poczekam no nową odsłonę nawet kilka lat ale brakuje trochę większej destrukcji terenu możliwość budowy prowizorycznych osłon jak w bf5 albo opcji wychylenia przypadku broni olałbym dodawania nowych z ery 2042 abym wzioł wszystkie bronie z ery portalu czy BF3 nad company i1942 dodał do 2042  odnowiły mapy z tych ery i dodał do portalu wtedy content był jak raj i dodał bym te egzekucji z każdej strony i pozycji bo tylko od tyłu i pozycji stojącej do za ostry spadek jakości walki wręcz bo szczerze dla mnie to BF nawet czy są specjaliści czy nie ważna jest wspólna gra nie staty czy wygrana i ta zmiana z portalem i utratą możliwość robienia wszystkiego na botach to błąd bo usunęło wolności do robienia kreatywnej rozgrywki graczy mówiąc Prost grasz jak chcesz i na twoich zasadach a wprowadzając ograniczenia to nie jest wtedy gra do której chętnie ktoś dołączy z powodu ograniczeń mam nadzieję że spęłni się część tego co napisałem i społeczność spojrzy na te grę jak ja czyli Battlefield 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 8 days ago