Forum Discussion

Husaria_JJ's avatar
Husaria_JJ
New Novice
10 months ago

Battlefield 2042 problem z grą

Witam, po około 30 min od włączenia gry, znikają ikony broni, sporadycznie granatów i pokazuje kręcący sie kwadrat, lub gdy rozwinę listę broni, wyglądają jak karykatury, nie możliwe jest rozpoznanie broni. Gra sporadyccznie laguje, w niektórych momentach zatrzymuje sie na 1 sekundę, gra reinstalowana, windows 11 pro reinstalowany, bez poprawy, światłowód INEA ping 33ms, podzespoły : Ryzen 7 7800X3D, RTX 4070super, 32GB RAM, zasilacz 750W, płyta Gigabyte B650 EAGLE AX, jeśli ktoś ma pomysł będę wdzięczny, pozdrawiam.

6 Replies

• Arczii999's avatar
    Arczii999
    Seasoned Newcomer
    10 months ago

Też mam ten sam problem i wszystko robiłem jak na forum napisali. Chyba właściciele BF2042 mają w **bleep** to.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    10 months ago

DOCP musisz włączony w Biosie. Hags uruchomisz w Windowsie. Jeśli będzie problem to wyłącz nakładkę z NVIDIA App aktualnie może powodować problemy z przycinaniem.

• Husaria_JJ's avatar
    Husaria_JJ
    New Novice
    10 months ago

D.O.C.P jeśli dobrze doczytałem to O.C , włączony xmp tylko dla pamięci RAM, procesor na wartości auto, HAGS wyłączyłem wszystko co sie dało i ponowne uruchomienie komputera.

• Husaria_JJ's avatar
    Husaria_JJ
    New Novice
    10 months ago

Witam, niestety nie wiem co to  HAGS, sterowniki aktualne, FPS Bost nie używam oraz żadnych innych, DOCP nie wiem co to, chętnie sprawdzę jeśli wytłumaczysz jak?

• Witam. Masz włączony D.O.C.P w Biosie? Nie używasz żadnych programów jak FPS Bost? Sterowniki Aktualne? H.A.G.S w Windows 11 włączony ?

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago
645 Posts