Forum Discussion

flashCrowPL's avatar
4 years ago

BATTLEFIELD 2042 PROBLEM Z KONFIGURACJĄ GRY. ZAINSTALUJ GRE PONOWNIE

Dzień dobry,

Jak w temacie mam problem z uruchomieniem gry. Pobierałem grę 3 razy, dalej ten sam problem. Był jakiś podobny temat co do FIFA, odinstalowałem VISUAL, zainstalowałem ponownie i wciąż ten sam problem PROBLEM Z KONFIGURACJĄ GRY. ZAINSTALUJ GRE PONOWNIE.

Proszę o podpowiedź bo chcę zagrać w nowego beefka :-)

Z góry wam dziękuję przyjaciele

8 Replies

• Też tak mam nie che się uruchomić już 3 razy instalowałem . Tych dodatków co pisałeś u mnie w komputerze nie ma na liście , w czym może być problem.Dzięki  pozdrawiam Artur

• Zainstalowałem od nowa Visual C++   i zadziałało !!!]

• Zainstalowałem ponownie całe VISUAL C++, restart komputera i to samo. Gra ma ten sam problem. Jeżeli chodzi o feature pack to nie mogę znaleźć dla mojego windowsa 10 PRO. Są jakieś wersję N i KN ale te chyba nie są dla mnie.

• No to u mnie dalej nie działa, zainstalowąłem na nowo te dwa pliki z LINK i nic.... Dalej to samo....

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    3 months ago

@DarkGoorskajev98 Hej, zamknąłem temat z racji na fakt, że regulamin forum zabrania wskrzeszania starych wątków. Jeśli jednak problem dalej występuję, stwórz nowy wątek.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.589 PostsLatest Activity: 22 hours ago