Forum Discussion
Kuba,
szacunek do wiedzy i formy przekazu - marketingu BV 2042 ...
Czytam, słucham i czytałem i oglądam tą grę w sieciowych filmikach czy zwiastunach, ale ... no właśnie.
Zagrałem jakoś tak z rok temu z 2 i pół rund w części próbnej w opcji PS4 Premium.
Niestety, tak zacząłem i zakończyłem ,, przygodę z BV 2042.
Z przyczyn wizualnych, jak tak grafika i postacie jakie zauważyłem już na samym początku dalekie były do akceptacji, a bardziej do rezygnacji;
W sposób naturalny, wiem że zawsze takie początki to dopiero wstęp i testy ogólne, co do zainteresowania graczy i decyzji dalszego inwestowania przez producenta.
Wszelkie już wcześniej znane niedoskonałości i błędy tej gry znane są powszednie.
Każda aktualizacja, zawsze z pewnością nie tylko mila ale zwiększająca zainteresowania grą dla gracza / graczy.
Z mojej strony nadal i zdaje się bez zmiany - jest jedno czego nie mogę zaakceptować aby być aktywnym graczem.
Po wspomnianych już ilościach 2 i pół rund, po 2 nagle w standardzie musiałem zagrać w powtórkę ze zmianą stron.
Konkretnie, bez wyboru własnego zmiana z żołnierza USA na żołnierza Rosji ... w chwili i czasie tego co się stało i jest za naszą wschodnią granicą
Właśnie to zdecydowało o wyłączaniu gry i rezygnacji i jej dalszego mojego udziału w ,, promocji " agresora i ... bez już dalszych szczegółów w tej kwestii.
Mam świadomość ogromnych kosztów produkcji BV 2042, nawet w tej początkowej premierze, ale cóż biznes to biznes a nie ,,,
honorowe wycofanie tej Gry z branży w każdej jej formie lub przynajmniej tak też zablokowania na rynku do czasu zakończenia sankcji ,,,
W uzupełnieniu, to nie zaproszenia do politycznych komentarzy, a wręcz zdecydowanie odwrotnie i wyłącznie ze zrozumieniem,
Pozdrawiam,
Piotr