Forum Discussion

kosiunov's avatar
4 years ago

BF 2042 nie włącza się

Witam

Grałem 12h w 2042 bez żadnych przeszkód, odpaliłem grę na nowo i przestał działać V-sync, zrobiłem reinstall gry i po tym gra przestała się odpalać, zresetowałem router i teraz

pojawia się błąd - w ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp do gry BF 2042 Gold powiązanej z tym kontem. Spróbuj ponownie później

9 Replies

• kosiunov's avatar
    kosiunov
    4 years ago

niestety nie pomogło, a może na nowo origina zainstalować?

• ,,Po ponownym uruchomieniu gry wybierz opcje z plikami lokalnymi". nawet mi się taka opcja nie pojawiła

• arturdpl's avatar
    arturdpl
    Rising Novice
    4 years ago

Też mam problem nie chce się uruchomić gra .

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Cześć wszystkim, 

Powyższy komunikat powinien zniknąć po upłynięciu 24 godzin od ostatniego uruchomienia gry. Jeśli problem nie minął po tym czasie - skontaktujcie się z nami telefonicznie

• @EA_Kuba To chyba żart jakiś. Dlaczego mam czekać 24h bo jakaś głupota po waszej stronie wyskoczyła? Niestety też mnie ten problem dotknął. Z czego on wynika?
  • AdamRS6's avatar
    AdamRS6
    3 years ago

chyba żart... nie jestem informatykiem, chce grać a nie * się w jakiś plikach!!!!!!!!!!!!!!

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Z racji tego, że ostatni komentarz pojawił się w tej dyskusji ponad 2 lata temu - zamykam ją. 

@AdamRS6 Zgodnie z tym co zasugerował @Chytrooki pierwszym krokiem by problem rozwiązać jest wyczyszczenie pamięci podręcznej wedle instrukcji tutaj. Nie wymaga to jednak ingerencji w jakiekolwiek pliki gry. 

Daj nam znać w nowym wątku na forum jeśli nadal będziesz potrzebował pomocy. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.643 PostsLatest Activity: 12 days ago