Forum Discussion
13 Replies
U mnie normalnie smiga, czasem tylko za długo "wyszukuje członkow drużyny" wiec wychodze i szukam innego serwera. Probowales reinstal ? To samo sie dzieje po nowym patchu 3.1 ?
- @RuchOporu303 Tak chyba z 4 razy reinstall był.. z internetem wszystko ok BF V i FIFA śmiga normalnie. Tak po patchu się to dzieje.. ogólnie to jakiś duży problem jest bo w USA pełno postów na ten temat.
Z tego co sie orientuje to w zakładce " zarzadzanie gra i dodatkami" jest "miejsce zarezerwowane 4gb" dla bfa. Niby zawsze wskazuje 0 danych ale ukryte tam są wszustkie aktualizacje, po skasowaniu tego prawdopodobnie cofnie cie do gołej wersji bfa bez aktualizacji. Po wlaczeniu gry nastapi "synchronizacja z serwerami EA" tylko ze nie wiem czy to dobry pomysl 😐 poczytaj o tym w najgorszym wypadku reinstal gry
- @RuchOporu303 Nic nie działa, nowe konto itp. Nadal to samo ładuje i powraca do menu.
😐 A jak by tak zmienic lokalizacje na xbox, a potem sciągnać wersje angielska bfa ? A zrobiłes aktualizacje Xboxa ? Była 2 dni temu... I to , że masz zaznaczone aby konsola robiła to z automatu to nie zawsze działa 😉 czasem trzeba samemu kliknać "stan najnowszej aktualizacji konsoli” i moze potem zainstalowac bfa. A wogole ktora wersje masz ? Preorder gold czy ultimate ? Moze by wrazie w bez dodatków czyscioch zainstalowac 🤔 sciagnij jeszcze wersje na X.One i odpal wchodzac na serwer
- @RuchOporu303 Wersja pudełkowa standard na series x.
Doinstaluj wersje XOne i odpal ja , zobaczymy co sie stanie. Dziala normalnie testowalem na series
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @xboxrrod360
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Jednym z rozwiązań znalezionych przez społeczność, które rozwiązywała problem z powracaniem do menu głównego było ustawienie statycznego adresu IP dla konsoli.
- @EA_Kuba Tak nadal jest problem od ponad tygodnia. Nie działa żaden tryb... mam statyczne IP, otwarty NAT, DNS ustawione na 8.8.8.8 i 8.8.4.4. Denerwujące już to jest, wszystko inne od was działa: BF V i Fifa, tylko ten gniot nie działa, przed ta smieszna aktualizacja 3.1 wszystko było ok. Gra usuwana instalowana z 4 razy, konsola cofana do ustawień fabrycznych 3 razy, zmiana regionu itp. Na koniec zrobiłem nowe konto xbox live gold i też nie działa...
- @xboxrrod360 A czy w opcjach gry w zakładce Ogólne masz włączony Cross-Play?
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 11 days ago
- 18 days ago
- 21 days ago
Wojownik na kołach
Solved24 days ago