Forum Discussion

Quoka2018's avatar
Quoka2018
New Novice
5 days ago

Brak możliwości wejścia na serwer bf 2042 czarnu erkran PS5

Cześć wszystkim pomóżcie  Brak możliwości wejście na serwer w trybie cross-play w trybie podbój i przełamanie. po wylosowaniu mapy mapa nie ładuję się. pojawia się czarny ekran i wyrzuca do menu głównego. próbowałem rozwiązać problem na własna rękę ale bezskutecznie odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie. usuwałem zapis. przesyłałem zapis do chmury i pobierałem go z chmury. bez rezultatów podłączyłem konsolę pod kabel sieciowy też nic nie pomogło. resetowałem konsolę za pomocą przycisku power przez 7 sekund. sprawdzałem licencję i aktualizację. nic nie pomogło, gdze jest problem?? jak go rozwiązać.??

(CM: Thread moved from EN BF 2042 to PL BF 2042. Please post in the language of the board.)

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Quoka2018​ 

Dzięki za dokładny opis - widać, że sporo już sprawdziłeś. 

U innych graczy w podobnych sytuacjach najczęściej pomagało wyłączenie cross-play na chwilę, sprawdzenie wejścia do meczu, a potem ponowne włączenie. Czasem pomaga też zmiana regionu matchmakingu (jeśli masz taką opcję w ustawieniach).

Warto też spróbować wejść najpierw do innego trybu (np. Portal albo Solo/Co-op), zagrać chwilę i dopiero potem wrócić do Podboju/Przełamania - to potrafi „odświeżyć” połączenie z serwerem.

Na koniec zrób jeszcze pełne odświeżenie sesji - wyłącz konsolę na około 3 minuty (nie tylko rest mode), potem uruchom i spróbuj ponownie.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago
652 Posts