Forum Discussion
Hej @kurczok99 @L🤭BuZ
Dzięki za Wasze zgłoszenie i opisanie problemu. Połączyłem Wasz wątek z innym, gdzie został opisany podobny problem.
@kurczok99 Wspomniałeś o tym, że odblokowywałeś porty na routerze wraz ze swoim dostawcą internetu. Powiedz nam proszę jakie dokładnie porty odblokowałeś. Dodatkowo przekaż nam proszę informację na temat tego, kto jest Twoim dostawcą. Jeżeli wcześniej tego nie zrobiłeś (nie jest to wymienione w krokach wykonanych przez Ciebie) upewnij się, że gra nie jest blokowana przez program antywirusowy, oraz zaporę sieciową. W przeszłości podobne problemy powodowane były również protokołem telekomunikacyjnym IPv6, dlatego upewnij się, że router używa protokołu IPv4.
@L🤭BuZ Podobnie jak powyżej poproszę Cię o informacje na temat dostawcy internetu i upewnienie się, że problem nie jest powodowany przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową.
Nasze zespoły nieustannie pracują nad optymalizacją gry, zarówno od strony serwerów jak i ogólnego działania gry. W dniu wczorajszym został wydany blog, w którym z ze szczegółami zostały opisane kolejne nadchodzące aktualizacje gry.
UDP: 3659,14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
Dostawcą Interentu jest servnet
Gra nie jest blokowana przez antywirusa oraz zaporę sieciową.
Zostało dzwonić do dostawcy oraz spytać o IPv4. Niestety sam nie mogę tego sprawdzić z powodu braku dostępu do routera.
- 2 years ago
wystarczy zmienić logo z czaszki na jakieś inne i zacznie działać
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za podzielenie się z nami Twoją wskazówką @PszemeG2106 🙂
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 12 days ago
- 19 days ago
- 23 days ago
Wojownik na kołach
Solved25 days ago