Forum Discussion
12 Replies
- @madmanv3 Nie ma takiego oszukiwania!
- @Wyrzysk_1985 Dlaczego uważasz, że to oszustwo? W COD warzone jakoś działa
- Chytrooki5 years agoHero+
@madmanv3W obecnej chwili nie wiadomo, ale bardzo możliwe że taka opcja zostanie zaimplentowana z uwagi na to że będzie crossplay🙂.
- @madmanv3 Nie gram na konsoli, więc mi to wisi. Tylko, że ludzie na padach nie potrafią się obrócić, więc możesz mieć lekka przewagę grając na myszce.
- @Wyrzysk_1985 Jeśli Dice coś takiego wprowadzi to powinny być osobne lobby dla ludzi grających na padach i dla ludzi grających na muszę i klawiaturze. Tylko co wtedy z crossplayem?
- @madmanv3 Crossplay jest wg mnie dziwnym pomysłem. Bez wspomagania celowania konsolowcy nie mają szans z PCtowcami, a ze wspomaganiem maja przewagę.
- @Wyrzysk_1985 Sama idea crossplayu jest ok bo łączy graczy wszystkich platform. Ale masz rację jeśli chodzi o tą przewagę w postaci auto aimu na padzie czy lepszej kontroli w gryzoniu. Sam chciałbym zagrać na pc ale patrząc na ceny kart czy ich dostępność niestety to odstrasza. Dlatego zastanawiam się nad kupnem Series X
- @madmanv3 Od roku czekam na RTX 3070 w rozsądnej cenie. Daj Pan spokój.
- Chytrooki5 years agoHero+
@Wyrzysk_1985narazie to trzeba się wstrzymać z zakupem karty. Intel wypuszcza układy ARC w pierwszym kwartale w 2022. AMD w połowie 2022 ma odbyć się premiera nowych karty graficznych i procesorów. Lepiej poczekać🙂.
- @Wyrzysk_1985 Możesz wyłączyć crossplay ale wtedy każdy będzie grał tylko w gronie swojej platformy. Nie ma możliwości aby włączyć crossplay np ps5 i Xbox
About Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.633 PostsLatest Activity: 6 hours ago
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 18 hours ago
- 19 hours ago
- 2 days ago