Forum Discussion

Slawcio7931's avatar
5 months ago

kontakt z konsultantem

Jak mogę porozmawiać z konsultantem telefonicznie. Zbanowano mi konto niesłusznie bez podania przyczyny konkretnej, poza tym na ps4 nie da sie oszukiwać używając innego oprogramowania czy aimbota.

6 Replies

• nie znam się na dodatkowych urządzeniach i tym bardziej nie mam 15 lat żeby oszukiwać, po prostu grałem sobie dla przyjemności więc nie rozumiem bana i nie została mi nawet podana konkretna przyczyna więc uwarzam to za krzywdzące 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej @Slawcio7931 

Czy na Twój adres email powiązany z kontem EA została wysłana wiadomość odnośnie blokady? 

Jaki dokładnie komunikat pojawia się kiedy próbujesz włączyć grę?

• @EA_Kuba hej wyśwetlił mi się komunikat w grze o zbanowaniu i za jakiś czas przyszedł email z pustym powodem. Jednaże już konto mam odblokowane, zakładam, że po drugim odwołaniu musiał człowiek sprawdzić aktywność na moim koncie i konto zostało odblokowane z prośbą o zmianę hasła i dodatkowe zabezpieczenie. Być może EA doszło do wniosku, że doszło do włamania na moje konto. Reasumując konto jest już odblokowane.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.589 PostsLatest Activity: 23 hours ago