Forum Discussion
Hej @Rydzu2015 dobrze Cię widzieć 🙂
Dzięki za Twoje pytanie i za razem odpowiedź :D
- Rydzu20152 years agoSeasoned Ace
Hej @EA_Kuba
Moja odpowiedź jest też trochę dziwna ponieważ powinno zaliczyć zniszczenie pojazdu i zarazem nie powinno😂
Javelin namierza pojazdy naziemne co oznacza że pondhawk zalicza się do pojazdów naziemnych (można go namierzyć) jednak on lata więc jest pojazdem powietrznym i powinno zaliczyć trofeum. Można założyć że spadając ze spadochronem celujemy w czołg a w tym czasie na lini lotu pojawi się helka którą rozwalimy. Czyli powinno zaliczyć trofeum, strzelaliśmy z wyrzutni rakiet 🙂
Wiem że można to trofeum zrobić inaczej z wyrzutni AA ale pondhawk jest bardzo łatwym celem dla javelin a pewnie sama trofka była robiona z myślą o bardziej wymagających pojazdach powietrznych.
Tu pojawia się pytanie/przemyślenie : to w końcu pondhawk jest pojazdem powietrznym czy nie? Jeżeli jest to dodanie nowego pojazdu powietrznego powinno zaktualizować trofea w psn i na innych platformach na których pojawiła się gra 🙂
- Chytrooki2 years agoHero+@Rydzu2015 Witam Kolegę! Ja tylko sprzedam tip że wszystkie osiągnięcia można zrobić na serwerach oficjalnych Coop. Polecieć helikopterem wyskoczyć i strzelić z m5. Akurat tu może nie zaliczać Javelina bo to broń z portalu. Zresztą wiele rzeczy nie działa 😛
- Rydzu20152 years agoSeasoned Ace
Cześć @Chytrooki 🙂 tak wiem ale lubię wbijać trofea w trakcie gry multiplayer co sprawia większą frajdę, chociaż staje się to czasem męczące jak braknie punktu lub dwóch do obrażeń czy leczenia 😁
Generalnie to gra po ostatnich poprawkach zaczyna mi się podobać (chociaż niesmak po premierze pozostał) no i granie crossplay z "odpalonym" pcmr jest irytujące 😉
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 14 hours ago
- 15 hours ago
- 16 hours ago
- 2 days ago