Forum Discussion

blushiru1's avatar
2 years ago
Solved

pomocy chce grać!!!!

witam, zakupiłem ponownie EA PLAY natomiast gdy chce pobrać bf2042 nie mogę ponieważ pisze że gra jest dostępna w edycji standardowej na STEAM z kolei tam mogę jedynie kupić grę. 

• Witaj

Upewnij się, że Twoje konta EA i Steam są właściwie połączone i skorzystaj w funkcji weryfikacji lokalnych plików poprzez Steam. 

W Twoim przypadku problem może stanowić inny program blokujący grę i/lub Origin podczas uruchamiania. Najczęściej jest to program antywirusowy dlatego upewnij się, że zostały dodane odpowiednie wyjątki zarówno w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej

2 Replies

• Witaj

Upewnij się, że Twoje konta EA i Steam są właściwie połączone i skorzystaj w funkcji weryfikacji lokalnych plików poprzez Steam. 

W Twoim przypadku problem może stanowić inny program blokujący grę i/lub Origin podczas uruchamiania. Najczęściej jest to program antywirusowy dlatego upewnij się, że zostały dodane odpowiednie wyjątki zarówno w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.633 PostsLatest Activity: 11 hours ago