Forum Discussion

hehxdchill's avatar
hehxdchill
Newcomer
2 months ago
Solved

Problem z AntiCheat

Witam! Mam problem z systemem anticheat, po włączeniu gry działa ona oraz uruchamia się prawidłowo, ale po jakoś 1-2 minutach wyrzuca mi grę i ukazuję się komunikat który zamieściłem w załączniku, usunąłem juz antychaet i zainstalowałem ponownie ale niestety nie przyniosło rezultatu,  miał ktoś taki problem? wie ktoś co trzeba zrobić? 

• Hej hehxdchill​ 

Komunikat dotyczy MSI i głównym zaleceniem jest jego aktualizacja.

NTIOLib_X64.sys to plik systemowy powiązany z MSI Command Center, oprogramowaniem narzędziowym opracowanym przez MSI. Plik ten jest częścią biblioteki NTIOLib, w szczególności NTIOLib dla MSIDDR_CC, i zazwyczaj znajduje się w katalogu C:\Program Files (x86)\msi\ODD Monitor.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej hehxdchill​ 

Komunikat dotyczy MSI i głównym zaleceniem jest jego aktualizacja.

NTIOLib_X64.sys to plik systemowy powiązany z MSI Command Center, oprogramowaniem narzędziowym opracowanym przez MSI. Plik ten jest częścią biblioteki NTIOLib, w szczególności NTIOLib dla MSIDDR_CC, i zazwyczaj znajduje się w katalogu C:\Program Files (x86)\msi\ODD Monitor.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.620 PostsLatest Activity: 19 days ago