Forum Discussion

o9yag0yzhbvf's avatar
o9yag0yzhbvf
Newcomer
2 months ago
Solved

Problem z logowaniem

Witam wyskakuje mi że moje konto zostało zdeaktywowane nawet nie wiem dlaczego mejla już dawno nie mam i nie mogę nic zrobić aby odpalić grę 

• Hej o9yag0yzhbvf​ 

Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane, jedyną opcją jesgo przywrócenia jest użyć ostatniego adresu e-mail do zresetowania hasła na tym koncie EA. Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawcą usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej o9yag0yzhbvf​ 

Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane, jedyną opcją jesgo przywrócenia jest użyć ostatniego adresu e-mail do zresetowania hasła na tym koncie EA. Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawcą usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.620 PostsLatest Activity: 20 days ago