Forum Discussion
14 Replies
- GarGamileg4 years agoNot applicable
Jak widać idą wstecz zamiast naprawiać grę update’ami to oni jeszcze bardziej ją rozpierdzielają od środka xD cyrk ps. Mam to samo plus mysz w grze nie działa ruchy lewo prawo…
- MrBiniek4 years agoNot applicable@GarGamileg Co to myszy usuń folder Battlefield2042 w mydocuments, pomaga. Co do gry to jet chyba jakaś alpha. W codzie mam 150 fps na wysokich tutaj 40, na niskich. najgorzej wydane pieniądze na grę.
- torciiik4 years agoRising Novice
Mam obydwa problemy z tego wątku. Mysz działa tylko wertykalnie oraz nie działa nic poza Portalem. Brawo DICE, gra za ponad 200 zł na premierę. Well done...
- GarGamileg4 years agoNot applicable
To prawda co do myszy to wystarczy usunąć ten folder w moich dokumentach ale połączyć się nigdzie nie da. Ta gra to jakiś dramat
- torciiik4 years agoRising Novice
Usunięcie tego folderu oznacza usunięcie ustawień. Takie rozwiązanie to ja mam gdzieś. Nie wiem jak inni gracze, ale ja mam mocno spersonalizowane ustawienia i konieczność ustawiania ponownie odbiera mi ochotę na dalsze granie w ten tytuł -.-
- Chytrooki4 years agoHero+@torciiik Usuń w folderze BF2042 który znajduje się w moich dokumentach, wszystko oprócz folderu settings i wyczyścić pamięć podręczna wraz z folderem LocalContent. W przypadku myszy wystarczy to co jest powyżej. Jeśli probl zostaje wyłącz nakładkę Origin w grze i w menu gry przywrócić ustawienia domyślne dla myszy.
- Cyrtafix4 years agoNot applicable@GarGamileg najmniej inwazyjna metoda naprawy problemu z myszką
Here's another potential "fix" for mouse issues. Some have reported it works #BF2042
1. Open "PROFSAVE_profile" (Documents\Battlefield 2042\settings folder) with notepad.
2. Find GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.
3. Delete all of the lines & save file. - ImMajster4 years agoRising Traveler
No po prostu XD. Ten sam problem.
I znów trzeba wywalić pliki by wgl grę włączyć, metoda działa ale jak długo tak się będzie dziać ? Co update to problem.
Edit. Oni tak na poważnie ? za każdym razem trzeba folder wywalić by zagrać ? Boże... DICE coś Ty [Edytowane przez Ti_Sento79].
- bloodbathdance4 years agoNot applicable
Produkt: Battlefield 2042
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia GF GTX 1660 Ti
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16gb
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Tryb dla wielu graczy
W jakim trybie? Conquest
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało? ?
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 2.12.2021 12:00
Opisz pokrótce napotkany błąd: Nie dołączyło mnie do gry podczas wczytywania mapy
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Po update wystąpił błąd, dlaczego?
Co się dzieje? ...
Co powinno się stać? Załadować gre?
???