Forum Discussion
14 Replies
Jak widać idą wstecz zamiast naprawiać grę update’ami to oni jeszcze bardziej ją rozpierdzielają od środka xD cyrk ps. Mam to samo plus mysz w grze nie działa ruchy lewo prawo…
- @GarGamileg Co to myszy usuń folder Battlefield2042 w mydocuments, pomaga. Co do gry to jet chyba jakaś alpha. W codzie mam 150 fps na wysokich tutaj 40, na niskich. najgorzej wydane pieniądze na grę.
Mam obydwa problemy z tego wątku. Mysz działa tylko wertykalnie oraz nie działa nic poza Portalem. Brawo DICE, gra za ponad 200 zł na premierę. Well done...
To prawda co do myszy to wystarczy usunąć ten folder w moich dokumentach ale połączyć się nigdzie nie da. Ta gra to jakiś dramat
Usunięcie tego folderu oznacza usunięcie ustawień. Takie rozwiązanie to ja mam gdzieś. Nie wiem jak inni gracze, ale ja mam mocno spersonalizowane ustawienia i konieczność ustawiania ponownie odbiera mi ochotę na dalsze granie w ten tytuł -.-
- Chytrooki4 years agoHero+@torciiik Usuń w folderze BF2042 który znajduje się w moich dokumentach, wszystko oprócz folderu settings i wyczyścić pamięć podręczna wraz z folderem LocalContent. W przypadku myszy wystarczy to co jest powyżej. Jeśli probl zostaje wyłącz nakładkę Origin w grze i w menu gry przywrócić ustawienia domyślne dla myszy.
- @GarGamileg najmniej inwazyjna metoda naprawy problemu z myszką
Here's another potential "fix" for mouse issues. Some have reported it works #BF2042
1. Open "PROFSAVE_profile" (Documents\Battlefield 2042\settings folder) with notepad.
2. Find GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.
3. Delete all of the lines & save file. No po prostu XD. Ten sam problem.
I znów trzeba wywalić pliki by wgl grę włączyć, metoda działa ale jak długo tak się będzie dziać ? Co update to problem.
Edit. Oni tak na poważnie ? za każdym razem trzeba folder wywalić by zagrać ? Boże... DICE coś Ty [Edytowane przez Ti_Sento79].
Produkt: Battlefield 2042
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia GF GTX 1660 Ti
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16gb
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Tryb dla wielu graczy
W jakim trybie? Conquest
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało? ?
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 2.12.2021 12:00
Opisz pokrótce napotkany błąd: Nie dołączyło mnie do gry podczas wczytywania mapy
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Po update wystąpił błąd, dlaczego?
Co się dzieje? ...
Co powinno się stać? Załadować gre?
???
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 4 days ago
- 14 days ago
- 14 days ago