Forum Discussion
7 Replies
@Chytrooki misję początkową? Po usunięciu tego folderu gra się uruchamia normalnie i jest menu. Sprawdziłem crossplay i niezależnie czy jest ta opcja włączona czy wyłączona dalej nie mogę grać.
- Chytrooki3 years agoHero+@mank0wy Tak po usunięciu folder BF2042 z Dokumentów powinna się pojawić misja początkowa i wybór ustawień od nowa.
@Chytrooki żadna misja początkowa nie pojawiała się. Zresztą jak zainstalowałem grę i po raz pierwszy uruchomiłem to też nie miałem żadnej misji. Po prostu uruchamiam grę i mam menu, faktycznie ustawienia wszystkie zostały przywrócone do fabrycznych ale usunięcie tego folderu mi nie pomogło. Dalej nie mogę grać.
Pobrałem najnowszą aktualizację do gry czyli 4.1.0 oraz najnowsze sterowniki do karty graficznej czyli 531.41, testowałem przez kilka dni i gra działa normalnie. Któreś sterowniki naprawiły mój problem. Temat można zamknąć.
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @mank0wy
Dzięki za odpowiedź i podzielenie się rozwiązaniem.
Oznaczę Twój post jako rozwiązanie.
Mam ten sam problem, na starym komputerze mialem ten problem, teraz mam nowy komputer i dalej mam ten sam problem. da sie ten problem jakos rozwiazać?
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @Sauron0089
Z racji tego, że OP znalazł rozwiązanie problemu, a sam wątek został utworzony kilka miesięcy temu poproszę Cię o założenie nowego wątku na forum, gdzie dokładnie opiszesz co się u Ciebie dzieje.
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 3 days ago
- 8 days ago