Forum Discussion

Re: Czarny ekran i powrót do menu podczas próby dołączenia do serwera

@mank0wy Po usunięciu folderu BF2042 z dokumentów masz misję początkowa? Gra działa normalnie?

7 Replies

• mank0wy's avatar
    mank0wy
    3 years ago

@Chytrooki misję początkową? Po usunięciu tego folderu gra się uruchamia normalnie i jest menu. Sprawdziłem crossplay i niezależnie czy jest ta opcja włączona czy wyłączona dalej nie mogę grać.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 years ago
    @mank0wy Tak po usunięciu folder BF2042 z Dokumentów powinna się pojawić misja początkowa i wybór ustawień od nowa.
  • mank0wy's avatar
    mank0wy
    3 years ago

@Chytrooki żadna misja początkowa nie pojawiała się. Zresztą jak zainstalowałem grę i po raz pierwszy uruchomiłem to też nie miałem żadnej misji. Po prostu uruchamiam grę i mam menu, faktycznie ustawienia wszystkie zostały przywrócone do fabrycznych ale usunięcie tego folderu mi nie pomogło. Dalej nie mogę grać.

• Pobrałem najnowszą aktualizację do gry czyli 4.1.0 oraz najnowsze sterowniki do karty graficznej czyli 531.41, testowałem przez kilka dni i gra działa normalnie. Któreś sterowniki naprawiły mój problem. Temat można zamknąć.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @mank0wy 

Dzięki za odpowiedź i podzielenie się rozwiązaniem. 

Oznaczę Twój post jako rozwiązanie. 

• Mam ten sam problem, na starym komputerze mialem ten problem, teraz mam nowy komputer i dalej mam ten sam problem. da sie ten problem jakos rozwiazać? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Sauron0089 

Z racji tego, że OP znalazł rozwiązanie problemu, a sam wątek został utworzony kilka miesięcy temu poproszę Cię o założenie nowego wątku na forum, gdzie dokładnie opiszesz co się u Ciebie dzieje. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.622 PostsLatest Activity: 3 days ago