Forum Discussion

Re: Problem z uruchomieniem Battlefield 2042 PS5

Tak, do gry online potrzebna jest subskrypcja ps+, ale wyczytałem na stronach ze powinna być opcja zagrania z bootami, bez ps+

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @aikonik 

Jeśli możesz to poproszę Cię o przesłanie linków do stron na których znalazłeś tę informację. Jeśli będą to oficjalne strony to zweryfikuję tę informację. 

Battlefield 2042 nie posiada trybu jednego gracza (kampanii), tryb z botami jest trybem kooperacyjnym, gdzie Twoi znajomi mogą do Ciebie dołączyć podczas rozgrywki. 

• Witam serdecznie.

Pozwolę sobie również wypowiedzieć na tym temacie,

ponieważ również mam problem lecz nieco innego typu (zdjęcie poniżej)

Szybki opis.

Płyta z dysku skopiowana (gra włączona, tryb który można odpalić bez aktualizacji - taki wprowadzający) aktualizacja pobiera się w międzyczasie, tryb zbyt nudny - gra wyłączona, aktualizacja w trakcie pobierania nieco ponad 40gb, PS5 wprowadzone w stan uśpienia, po około 7-8h PS włączona ku mojemu zdziwieniu aktualizacji zostało jeszcze około 3gb do pobrania - nieco dziwne skoro mieszkam w Holandii i naprawdę mam mega dobry internet światłowodowy, lecz gdy ucieszony mówię wreszcie program włączając grę podczas ładowania wyskakuje błąd CE-100095-5 i komunikat nie można uruchomić gry lub aplikacji. Wszystko zrobiłem co zostało wyżej wymienione, przeinstalowałem gre, przywróciłem licencje, przywróciłem konsole do ustawień fabrycznych, zmieniałem internet i dalej to samo, czy mógłby ktoś mi doradzić co jeszcze mogę zrobić w tej sytuacji?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @widzewchojny1910 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i dokładny opis problemu. 

Szukając rozwiązania tego problemu natknąłem się na rozwiązanie, którego nie ma w Twoim opisie jak i w krokach wymienionych w tym wątku. 

Wyłącz konsolę, oraz router a następnie odłącz od zasilania na kilka minut (4-5). Po uruchomieniu konsoli upewnij się, że połączyła się w internetem i uruchom grę ponownie. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.596 PostsLatest Activity: 3 months ago