Forum Discussion
3 Replies
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @aikonik
Jeśli możesz to poproszę Cię o przesłanie linków do stron na których znalazłeś tę informację. Jeśli będą to oficjalne strony to zweryfikuję tę informację.
Battlefield 2042 nie posiada trybu jednego gracza (kampanii), tryb z botami jest trybem kooperacyjnym, gdzie Twoi znajomi mogą do Ciebie dołączyć podczas rozgrywki.
Witam serdecznie.
Pozwolę sobie również wypowiedzieć na tym temacie,
ponieważ również mam problem lecz nieco innego typu (zdjęcie poniżej)
Szybki opis.
Płyta z dysku skopiowana (gra włączona, tryb który można odpalić bez aktualizacji - taki wprowadzający) aktualizacja pobiera się w międzyczasie, tryb zbyt nudny - gra wyłączona, aktualizacja w trakcie pobierania nieco ponad 40gb, PS5 wprowadzone w stan uśpienia, po około 7-8h PS włączona ku mojemu zdziwieniu aktualizacji zostało jeszcze około 3gb do pobrania - nieco dziwne skoro mieszkam w Holandii i naprawdę mam mega dobry internet światłowodowy, lecz gdy ucieszony mówię wreszcie program włączając grę podczas ładowania wyskakuje błąd CE-100095-5 i komunikat nie można uruchomić gry lub aplikacji. Wszystko zrobiłem co zostało wyżej wymienione, przeinstalowałem gre, przywróciłem licencje, przywróciłem konsole do ustawień fabrycznych, zmieniałem internet i dalej to samo, czy mógłby ktoś mi doradzić co jeszcze mogę zrobić w tej sytuacji?
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Dzięki za Twoje zgłoszenie i dokładny opis problemu.
Szukając rozwiązania tego problemu natknąłem się na rozwiązanie, którego nie ma w Twoim opisie jak i w krokach wymienionych w tym wątku.
Wyłącz konsolę, oraz router a następnie odłącz od zasilania na kilka minut (4-5). Po uruchomieniu konsoli upewnij się, że połączyła się w internetem i uruchom grę ponownie.
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 27 days ago
- 2 months ago