Forum Discussion
Chytrooki
5 years agoHero+
@Oddballll „Nie ma gry idealnej" ktoś tam kiedyś napisał 😄. Jeśli mogę, dołączyć się do dyskusji to za bardzo nie skupiałbym się na weteranach serii z racji tego, że słuchanie weteranów będzie prowadziło do cofania się w czasie. Niektórzy weterani już narzekają na wślizg, arkadowość rodem z Call of Duty i płaczą na brak odrzutu w broniach. Uważam, że weterani mogą doprowadzić do zniszczenia gry, wystarczy śledzić stronę reddit. Masa ludzi wycofuje preorder, deklarując się, że są weteranami serii, napędzając niepotrzebny młyn, a taka grupa jak weterani zawsze narzeka i nigdy im nie dogodzisz🙃.
5 years ago
Nie wiem o jakich weteranach mówisz i chciałbym poznać ich opinie jeśli czytałeś. Jestem jednym z nich i mnie gra się podoba. Idę z postępem, nie mam nic do wślizgów jak i poruszania się postaci, a jeżeli chodzi o odrzut broni to jest bo sam sprawdzałem. Kwestia dobrego dostosowania ustawień. Wszystko zależy jakiego fov używasz. Najbardziej go czuć jak masz dostosowane pole widzenia do celowania. Uwierz mi nie wyciągniesz z karabinu maszynowego na duży dystans snajpera na dużych czułościach muszki jak i ustawieniach czułości w grze.
About Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 7 days ago
Recent Discussions
- 3 days ago
- 12 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago