tryb offline w Battlefield 2042
Battlelfield 2042 jest już ograny przez wielu graczy na całym świecie. Jednak ja nadal chciałbym się odnieść do trybu singleplayer czyli my kontra boty. Powiedziano nam że battlelfield zaoferuje nam taki rodzaj rozgrywki ale tylko przy połączeniu z serwerami EA. Dla mnie była to druzgocąca wiadomość poniewaz to była jedyna rzecz jakiej oczekiwałem od tej odsłony: czyli trybu offline-multiplayer, więc skoro już mamy AI czemu nie udostępnić takiego rodzaju zabawy bądź co bądź pewnej społeczności graczy ? Niektórzy nie są zainteresowani kupnem abonamentu za 240 zł rocznie i myślę że rozwiązanie z dziedziny ,,po prostu kup PC'' nie jest sensowną odpowiedzią. Kiedyś wyjdą nowe battlefieldy a serwery na obecnym będą opustoszałe a wkrótce zamknięte. Może fajnie będzie wrócić do tego tytułu ale nie będzie to możliwe ponieważ nie będzie się można połączyć z serwerami EA. Więc myślę że ludzie odpowiedzialni za ten tytuł powinni zmienić swoją decyzję poniewaz myślę, że większość ludzi którzy czekali na tryb gry z AI nie chcieli aby można było do tego podejść wyłącznie w trybie online. Bardzo chętnie zapraszam do dyskusji.