Forum Discussion

Tomcio9798's avatar
4 years ago
Solved

Wersja gry Battlefield 2042

Cześć Wszystkim,

Chce zakupić Battlefielda w jednej z sieci sklepów tylko mam problem, którą wersje wybrać: wersja Xbox Series X lub Xbox ONE/Series X. Problem w tym, że posiadam Xboxa One ale w najbliższym czasie będę przesiadać się na Series X. Czy wersja gry tylko na Series X odpali się na konsoli Xbox ONE ? Z góry dzięki za pomoc.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    4 years ago

@Tomcio9798 upgrade jest darmowy jeśli posiadasz wersję Gold/Ultimate, tak jak wspomniał wyżej @Rydzu2015 , jeśli masz konsole Xbox One kup wersję zgodna z twoja konsola, lepiej nie kombinować. Jeśli zmienisz konsole na Xbox Series X, kupisz upgrade, nie wiem dokładnie ile kosztuje. 

9 Replies

• @Tomcio9798Cześć 👋. Lepiej jakbyś kupił wersję przeznaczoną na konsole która posiadasz, później będziesz mógł dokonać upgrada gry do wersji Series X. Wersja Xbox Series X nie odpali się na Xbox One. Gra na starsza generację zawiera zmodyfikowane mapy przeznaczone na 64osobową rozgrywkę. 

• @Chytrooki A czy upgrade jest darmowy? Słyszałem, że wersja gry na Xbox One jest okrojona nawet gdy odpale ją na Xbox Series X. A szkoda wydawać pieniądze na marne.
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 years ago

@Tomcio9798 upgrade jest darmowy jeśli posiadasz wersję Gold/Ultimate, tak jak wspomniał wyżej @Rydzu2015 , jeśli masz konsole Xbox One kup wersję zgodna z twoja konsola, lepiej nie kombinować. Jeśli zmienisz konsole na Xbox Series X, kupisz upgrade, nie wiem dokładnie ile kosztuje. 

• Ja kupiłem golf i powiem tak koledzy z PS4 będą mieli BF to pobiore okrojoną bo to wkońcu BF trzeba grać z ludźmi 

• soldierslayer80's avatar
    soldierslayer80
    3 years ago

Głupie autouzupełnienie golf mam ps5 tu głupio trochę zrobiono brak możliwości grania z pod gen dla konsol zawsze było byłoby lepiej 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @soldierslayer800 

Dzięki za Twój komentarz 🙂 

Z racji tego, że ostatni komentarz został udzielony w 2021 roku i mają c na uwadze zasady forum - zamknę go. Jeśli chcesz rozpocząć nową dyskusję na ten temat - rozpocznij nowy temat na forum. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.643 PostsLatest Activity: 12 days ago