Forum Discussion
4 years ago
@ImMajster Teraz zobaczyłem, że wyszedł jakiś patch. Może coś w nim przekombinowali.
4 years ago
Nic się u mnie nie zmieniło. Gra tak samo płynnie jak wcześniej i tak samo wywala co drugą rundę.
- Chytrooki4 years agoHero+@ImMajster Przeglądałem forum i problem występuje w 90% na procesorach AMD. Masz aktualny bios i sterowniki do procesora? Pobierz CCleaner i wykorzystaj darmowy trial, dzięki temu zaktualizujesz do najnowszej wersji bo Windows Update nie zawsze aktualizuje sterowniki do najnowszych.
- 4 years ago
@Chytrooki Dobra sprawdzę to.
- 4 years ago
Mi wyświetla się komunikat mówiący, że: "aktualizacja nr2 jest dostępna, proszę uruchomić grę ponownie". No to uruchamiam ją ponownie już któryś raz z rzędu i lipa.
- Chytrooki4 years agoHero+@baniax Wyjdź z gry, wyczyścić pamięć podręczna aplikacji Origin i usuń w folderze BF2042 w moich dokumentach wszystko oprócz folderu settings.
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/- 4 years ago
U mnie po ponownym zainstalowaniu gry też pokazuje że jest aktualizacja xD a dopiero co pobrałem.
Niestety, mimo aktualizacji sterowników wciąż wywala grę. Jedyna zmiana to z 5 fps więcej. Bez błędu, zawieszeniu gry, jakimś sygnale dźwiękowym. Nic, cisza. gram i oglądam pulpit a nie pole walki.
About Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.596 PostsLatest Activity: 2 months ago
Recent Discussions
- 27 days ago
- 2 months ago