Forum Discussion
4 years ago
@ImMajster Borykałem się z tym problemem od dłuższego czasu wcześniej w bv5. Poszukałem i okazało się ze profil XMP wywalał mi grę do pulpitu bez błędów wystarczyło go w bios wyłączyć i sprawa się wyjaśniła szukałem od rana i udało się 🙂
4 years ago
@SiC_kviotNo nie u mnie. Ogólnie moja płyta albo procek się nie lubi z XMP i za każdym razem widziałem BSOD dlatego mam go wyłączonego i wszystko działa. No poza BF.
- 4 years ago@ImMajster To stawiam na pamięci Ram w twoim przypadku przetestowałem to na 3 jednostkach i wszedzie ta sama sytuacja Z ryzenem na pokładzie
- 4 years ago
Ta gra to NAJWIĘKSZA KPINA W HISTORII. Od mojego ostatniego postu jakimś cudem udawało się grać bez większych problemów aż do wczoraj gdy znów zaczęło grę wywalać ale już w pierwszej rundzie. O kasujących się ustawieniach nie wspominając.
- Chytrooki4 years agoHero+@ImMajster Mi też kasuje ustawienia, warto skopiować folder settings z folderu BF2042 znajdujący się w dokumentach. Jak się skasuje to kopiuj wklej i po problemie🙃. Dziwne jest powtarzjące wywalanie, też tak miałem zawsze pomaga mi usunięcie folderów z BF2042 w dokumentach oprócz settings, %appdata% i pamięć podręczna aplikacji Origin + folder LocalContent. Może warto sprawdzić i zainstalować/przeinstalować Microsoft Visual C++.
https://docs.microsoft.com/pl-PL/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170 - 4 years ago
Dziwne jest to że wszystko jest aktualne. Przez tydzień grałem normalnie a od wczoraj nie mogę bo wywala do pulpitu bez błędu znów. Zostaje czekać aż znów gra zacznie działać prawidłowo, albo jakaś łatka w przyszłości załatwi sprawę.
About Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.596 PostsLatest Activity: 2 months ago
Recent Discussions
- 27 days ago
- 2 months ago