Forum Discussion

Bielusss's avatar
Bielusss
New Novice
3 months ago

Zablokowany celownik

Witam.

Mój problem polega na zablokowanym celowniku DD (HOLOGRAFICZNY) do AKS-74U mimo spełnienia wymagań do jego odblokowania. Taki stan rzeczy mam już od minimum miesiąca i za nic nie moge sobie z tym poradzić. 

Dotychczas próbowałem rozegrać pełny mecz w różnych trybach w tym także w portalu, gdyż kiedyś już to pomogło, używałem opcji "napraw" w EAapp, czyściłem cache EAapp oraz gry (C:\Users\***\AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32) i dalej celownik jest zablokowany. Pisałem też do supportu ale kręcą się w kółko ;)

Może Wy coś wymyślicie.

Dzięki i pozdrawiam ;)

8 Replies

• Bielusss's avatar
    Bielusss
    New Novice
    2 months ago

Z moim internetem nie wchodzi to w grę póki co ;P 
    W każdym razie dzięki za pomoc.

• No to tylko reinstalacja gry pozostaje po usunięciu gry usuń folder Battlefield 2042 w dokumentach miałem podobno sytuację z sws-10, ale u mnie nie dało się dodać celownika, a był odblokowany, jak widać, gra ma tyle lat, a dalej jest niedopracowana.

• JACKAL896's avatar
    JACKAL896
    Rising Rookie
    2 months ago

Chyba nie rozumiesz mojego pytania ,,czy po skończeniu rundy dolicza tobie xp do rangi'' jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na tak proste pytanie to chyba nie ma sensu pomagać 

• Bielusss's avatar
    Bielusss
    New Novice
    2 months ago

Głównie gram oficjalne podboje 64 i 128 ale czasem też na portalu coś zagram. Dzisiaj zmaxowałęm aksu. 1200 killi i wciąż zablokowany celownik... 

• A na jakich serwerach grasz, czy po skończeniu rundy dolicza tobie xp do rangi, czy nie dolicza.

• Bielusss's avatar
    Bielusss
    New Novice
    3 months ago

Hej,

Od tygodnia z nimi piszę i nic nie mogą wymyślić ;)

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.625 PostsLatest Activity: 15 hours ago