Forum Discussion

Bielusss's avatar
Bielusss
New Novice
11 months ago

Zablokowany celownik

Witam.

Mój problem polega na zablokowanym celowniku DD (HOLOGRAFICZNY) do AKS-74U mimo spełnienia wymagań do jego odblokowania. Taki stan rzeczy mam już od minimum miesiąca i za nic nie moge sobie z tym poradzić. 

Dotychczas próbowałem rozegrać pełny mecz w różnych trybach w tym także w portalu, gdyż kiedyś już to pomogło, używałem opcji "napraw" w EAapp, czyściłem cache EAapp oraz gry (C:\Users\***\AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32) i dalej celownik jest zablokowany. Pisałem też do supportu ale kręcą się w kółko ;)

Może Wy coś wymyślicie.

Dzięki i pozdrawiam ;)

8 Replies

• Bielusss's avatar
    Bielusss
    New Novice
    9 months ago

Z moim internetem nie wchodzi to w grę póki co ;P 
    W każdym razie dzięki za pomoc.

• JACKAL896's avatar
    JACKAL896
    Rising Traveler
    10 months ago

No to tylko reinstalacja gry pozostaje po usunięciu gry usuń folder Battlefield 2042 w dokumentach miałem podobno sytuację z sws-10, ale u mnie nie dało się dodać celownika, a był odblokowany, jak widać, gra ma tyle lat, a dalej jest niedopracowana.

• JACKAL896's avatar
    JACKAL896
    Rising Traveler
    10 months ago

Chyba nie rozumiesz mojego pytania ,,czy po skończeniu rundy dolicza tobie xp do rangi'' jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na tak proste pytanie to chyba nie ma sensu pomagać 

• Bielusss's avatar
    Bielusss
    New Novice
    10 months ago

Głównie gram oficjalne podboje 64 i 128 ale czasem też na portalu coś zagram. Dzisiaj zmaxowałęm aksu. 1200 killi i wciąż zablokowany celownik... 

• JACKAL896's avatar
    JACKAL896
    Rising Traveler
    10 months ago

A na jakich serwerach grasz, czy po skończeniu rundy dolicza tobie xp do rangi, czy nie dolicza.

• Bielusss's avatar
    Bielusss
    New Novice
    11 months ago

Hej,

Od tygodnia z nimi piszę i nic nie mogą wymyślić ;)

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 2 months ago
648 Posts