OjciecTataSeasoned Novice25 days ago0:66003S:4688822970:0B Co jest ??? Wykupiona gra przez steam gram przez setam i kupa !!!! Show More
JerchaczNewcomer24 days agoMam to samo, ale to jest zupełnie nowy problem, wczoraj jeszcze wszystko było ok...
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 minutes ago161 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 minutes ago161 Posts
Recent DiscussionsNightfall battlepass bonus path Since couple days I was trying to unlock new cz3a1 smg, but after I started playing game today, I've noticed whole bonus path disappeared from battlepass tab. Does anybody know if the gun is not ava...Szarpanie grafiki / ruchu w grze Od chwili pierwszej, dużej aktualizacji BF6, mam problem z szarpaniem w trakcie rozgrywki. Jakość grafiki jest dobra, bez względu na ustawienia w grze. Szarpanie dotyczy ruchu. Raz mocniej, raz słabi...0:66003S:4688822970:0B Co jest ??? Wykupiona gra przez steam gram przez setam i kupa !!!! Oczyszczalnia - wyzwanie eksploracyjne - nie zalicza drugiego etapu misji Na konsoli PlayStation 5 nie zalicza drugiej części etapu misji eksploracji na Oczyszczalni kilkukrotnie odradzałem już sojuszników z punktu kontrolnego i ani razu nie zaliczyło. Czy ktoś miał podobn...Problem z rejestrowaniem rekordów Właśnie przed chwilą skończyłem rozgrywkę na Eastwood gdzie niby miałem 17 przejęć obiektów w trybie Podboju. Nie zaznaczyło mi tego jako rekordu po zakończeniu rozgrywki, zdziwiłem się i sprawdziłem...