matiqusSeasoned Novice2 months agoBłąd, Witam ,Mi od wczoraj wyskakuje tabela graczy na kilku mapach z tego co zauważyłem, a najczęściej Przełamanie na Luzie. Pierwsze 5 min do 8 . Dzieje się to podczas kiedy nadusze L2 do przybliżenia i w...Show More
EA_KubaCommunity Manager2 months agoHej matiqus Dzięki za Twoje zgłoszenie. Czy do portów USB konsoli wpięte są jakieś dodatkowe akcesoria?
matiqusSeasoned Novice to EA_Kuba2 months agoStaram się nie podłączać zbędnych urządzeń żeby nie obciążać konsoli .
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 days ago147 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 days ago147 Posts
Recent DiscussionsGra się wyłącza po uruchomieniu Gra się sama wyłącza po uruchomieniu po jakiś 2, 3 minutach. Wcześniej ten błąd nie występował, mogłem sobie grać normlanie. Jednakże ostatnio mam problemy z uruchomieniem gry. Próbowałem restartować...Brak przepustki bojowej 2 sezonu Czy ktoś innych posiadaczy edycji phantom jeszcze nie otrzymał przepustki bojowej jako ,,przeprosiny" za błąd przez, który nie można było włączyć gry? Brak podglądu broni po rozgrywce Jak w temacie na screenie. Błąd wystąpił po wprowadzeniu S2. Brak animacji rąk - glitch Cześć Po wymianie karty z Nvidia na Ryzena 9070XT zauważyłem, że animacja trzymania pistoletu przez postać NATo - Sniper z pakietu Phantom nie pokazuje rąk. Screen w zał. Ustawienia gry na wysokie....Pociski namierzone i usunięcie pojemności bojowej broni Witam kilkanaście razy na mapę zdarza się, że strzelasz się z kimś padasz na ziemię czy chowasz za przeszkodą a kule i tak trafiają w cel nieważne że się odczołgasz za osłonę, to bardzo utrudnia grę....