Forum Discussion

BroWar-Pangrys's avatar
BroWar-Pangrys
Seasoned Newcomer
5 days ago

Brak dodatkowej zawartości w edycji Phantom

Kiedy otrzymam dodatki do wersji Phantom ? Mam skórkę na nóż do walki wręcz: „Błysk” i M433 „Ukryty”. Brak żetonu do wykorzystania w pierwszym sezonie, przepustki bojowej sezonu 1 oraz 25 pominięć poziomów oraz :

Zestaw broni: MS2010 ESR „Efekt cienia”. 

Skórka na pojazd: M1A2 SEPv3 „Chimera”. 

Naklejka na broń: „Głowa śmierci”. 

Zawieszka na broń: „Enigma”. 

Nieśmiertelnik: „Specjalista”. 

Drużyna Widmo: 4 skórki żołnierzy (Truposz, Miraż, Widmo, Zjawa). 

Notabene napisałem do pomocy w piątek, bo jak tysiące graczy nie mogłem zagrać w BF6. Tak , zakupiłem w EA App ... Mój ticket gdzie opisałem ten problem, zniknął w niebycie i nie dostałem żadnej informacji zwrotnej.

7 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Cześć wszystkim! Wiemy, że część graczy posiadających Phantom Edition wciąż nie otrzymała swoich nagród. nasz zespół już nad tym pracuje. Więcej informacji znajdziecie w tym poście

• Grifos_PL's avatar
    Grifos_PL
    Seasoned Novice
    5 days ago

Tez nie mam.

PS. Podczas gry nie mogę skorzystać z dodatków które ładują się z prawej strony ekranu... w becie  po naładowaniu ikon, świeciło na zielono .. wciskało się 6 i działało. teraz nic... ikonki załadowane na fula i 0 

• Fezuesz's avatar
    Fezuesz
    Rising Vanguard
    5 days ago

Rzeczy związane z sezonem będą dostępne dopiero jak pojawi się pierwszy sezon, na ten moment nie ma battlepassa

• Mam to samo, rowniez z expem jest problem, wiadomosc dostalem a boosterow jak nie bylo tak nie ma...

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.25 PostsLatest Activity: 5 days ago