reg88_56_43_7Seasoned Newcomer2 months agoBrak połączenia z serwerami EA Witam! Po zakupie gry w STEAM wyskakuje błąd połączenia z serwerami EA sama gra się nie pojawiła na koncie EA i wyskakuje taki błąd Show More
ivan1946Rising Novice1 month agoSpróbuj wyczyścić pamięć podręczną Aplikacji EA. Po lewej stronie na górze masz 3 kreski. Naciśnij na 3 kreski i wybierz Pomoc -> Odzyskiwanie aplikacji -> Czyszczenie pamięci podręcznej.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago131 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago131 Posts
Recent DiscussionsDodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów Cześć ostatnio pojawiła się dodatkowa ścieżka bf6 PRO ( dostępna jeszcze 4 dni ) i kilka wyzwań za które otrzymujemy żetony. Za jedno z nich możemy dostać 85 żetonów co w zasadzie odblokowuje cała śc...Problemy z naliczaniem punktów w przepustce BF PRO Witam wykonałem wszystkie zadania dla przepustki BF PRO praktycznie w ten sam dzień w którym one wyszły. I właśnie wtedy też zobaczyłem, że za zadanie w którym trzeba trafić 30 razy przeciwnika w gło...Mikro stuttering w BF6 Platforma: PC (Steam) CPU: Ryzen 5 9600X GPU: RX 6600 XT 8GB RAM: 32 GB DDR5 6000mhz Dysk: SSD Sata Rozdzielczość: 1920×1080 Preset graficzny: LOW Opis problemu: W Battlefield 6 wystę...Nie zalicza wyzwania bf pro Witam mam problem z wyzwaniem bf pro , naliczyło tylko 3 z 7 poziomów i stanęło nie ma żadnego progresu czy może ktoś wie o co chodzi Przepustka bojowa bf pro Już kilka dni nie zalicza mi przepustki bojowej z bf pro (3/7 zaliczone i tak stanęło, patrz foto ) Został jeden dzień ,jest jakaś szansa to zdobyć ?