Forum Discussion

x_MUDMAN_x's avatar
x_MUDMAN_x
Seasoned Newcomer
5 days ago

Brak rekompensaty za problemy z zakupem Phantom Edition przedpremierowo

Cześć, 
Już sam nie wiem do kogo mam się zwrócić z tym niesprawiedliwym traktowaniem ! 
Zakupiłem przedpremierowo edycję Phantom, w dniu premiery nie mogłem się zalogować do gry jak większość użytkowników EA, ciągle wyglądało tak jakbym nie posiadał edycji multiplayer, wiem że to dotknęło wielu użytkowników, została obiecana nagroda w postaci XP Boost które każdy miał dostać niedługo w ramach rekompensaty. Do dzisiaj nie otrzymałem żadnej z tych rzeczy. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Kontaktowałem się emailowo ale niestety tam same boty, doradca na EA help odsyła tutaj na forum! Czy w tej firmie jest ktoś kompetentny kto może mi pomóc? 

1 Reply

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Seasoned Rookie
    5 days ago

Nikt już nam w tej sprawie nie pomoże. Oficjalne stanowisko EA to że ci którzy mieli dostać rekompensaty już je otrzymali, reszta ma pecha. Nikt nie potrafi napisać w jaki sposób te osoby były wytypowane i dlaczego pozostali nic nie otrzymali. Sam kilka razy pisałem z konsultantami w tej sprawie i nie mają o niczym pojęcia. Przykre to, bardzo przykre.  

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.85 PostsLatest Activity: 13 minutes ago