Forum Discussion

PapaZabijakaPL's avatar
PapaZabijakaPL
Rising Novice
22 days ago
Solved

brak skórki

Witam

Wraz z 1 sezonem kupiłem sobie zestawik z tym medykiem w beżowym mundurze, oczywiście pieniądze mi wzięło, ubrania brak, proszę o dodanie go w wolnej chwili do mojego konta.

Pozdrawiam

• Witam, po aktualizacji otrzymałem skórkę, dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.

8 Replies

• Sam strój Medyka nie został dołączony, wszystkie inne małe dodatki chyba tak, bo były tam te świecące naboje jako zawleczka na broń, to mam i naklejkę, sam strój znikł i ogólnie od razu jak go kupiłem znikł mi ze sklepu, to było na początku jak wszedł Wasz sklep, kosztowało mnie to 1100, trochę dużo jak za jedną zawleczkę..

• Chyba że coś pomyliłem, musiałbym zobaczyć co dokładnie było w tym zestawie, nie mam jak tego sprawdzić

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 days ago

Hej PapaZabijakaPL​ 

Dzięki za Twoją odpowiedź. 

Prześlij nam proszę zrzuty ekrany przedstawiające zawartość, którą otrzymałeś w ramach tego zestawu. Pomoże nam to zlokalizować sam zestaw i jego pełną nazwę. 

• Witam, po aktualizacji otrzymałem skórkę, dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.

• Hej mam podobny problem ale ze skórka dla zwiadowcy Zakupione skórka FANTASMAGORIA i nie ma jej na koncie Konto Steam zakup koło godziny -- 13 lis 2025 (16:10-16:20)

Miłego dzionka 

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.85 PostsLatest Activity: 2 days ago