XiuqsRising Traveler5 months agoBUGFIELD NIE ZALICZA WYZWAŃ TYGODNIOWYCH"Gra" nie zalicza wyzwań tygodniowych, z 11 mam wykonach 11 a widnieje napis 10. Film w zał.https://youtu.be/Xx__cfQiD-E
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 16 hours ago159 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 16 hours ago159 Posts
Recent DiscussionsProblem z rejestrowaniem rekordów Właśnie przed chwilą skończyłem rozgrywkę na Eastwood gdzie niby miałem 17 przejęć obiektów w trybie Podboju. Nie zaznaczyło mi tego jako rekordu po zakończeniu rozgrywki, zdziwiłem się i sprawdziłem...Szarpanie grafiki / ruchu w grze Od chwili pierwszej, dużej aktualizacji BF6, mam problem z szarpaniem w trakcie rozgrywki. Jakość grafiki jest dobra, bez względu na ustawienia w grze. Szarpanie dotyczy ruchu. Raz mocniej, raz słabi...Oczyszczalnia - wyzwanie eksploracyjne - nie zalicza drugiego etapu misji Na konsoli PlayStation 5 nie zalicza drugiej części etapu misji eksploracji na Oczyszczalni kilkukrotnie odradzałem już sojuszników z punktu kontrolnego i ani razu nie zaliczyło. Czy ktoś miał podobn...Błąd EC:10007 podczas grania Witam, Podczas grania w BF6 wyrzuca błąd EC;10007. Gra wyłącza się a aplikacja Ea przechodzi w tryb offline. Wyczysciłem pamieć podręczna aplikacji, użyłem naprawy gry oraz nie używam VPN"u a probl...0:66003S:4688822970:0B Co jest ??? Wykupiona gra przez steam gram przez setam i kupa !!!!