Forum Discussion
10 Replies
- JedaiJed4 days agoSeasoned Novice
Od około tygodnia mam problem z czatem w grze. Nie działa mi na nim pisanie.
Enterem się uruchamia - ale żadnej treści nie mogę napisać żadnej wiadomości.
Myślałem,że to może jakiś omyłkowy ban czy coś - ale okazuje się że nie mam żadnych ograniczeń.
Restartowałem, naprawiałem instalację - bez skutku.
miał ktoś taki problem? - EA_Kuba4 days ago
Community Manager
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Jeśli możesz - prześlij nam zrzut ekranu, lub klip pokazujący napotkany przez Ciebie błąd.
- EA_Kuba4 days ago
Community Manager
Hej JedaiJed
Połączyłem Twój wątek z innym opisującym podobny problem. Podobnie jak autora tego wątku poproszę Cię o przesłanie nam zrzutu ekranu lub nagrania ukazującego napotkany przez Ciebie błąd.
- GentleBourbon7774 days agoNew Rookie
EA_Kuba ,
Wrzuciem krótkie nagranie na YT:
https://www.youtube.com/watch?v=zb4Vld0LkE0 - GentleBourbon7774 days agoNew Rookie
[OBEJCIE PROBLEMU]
Będąc w menu (podczas matchmaking) wciśnij enter (to niczym nie skutkuje). Następnie po załadowaniu rozgrywki czat działa bezproblemowo. U mnie działa 4/4 (100%).
Szczegóły:
- wybieram rozgrywkę multiplayer
- wybieram: Custom Search (Wyszukiwanie niestandardowe) -> Play (być może działa dla pozostałych trybów)
- Będąc już w lobby klikam [Enter] (nie skutkuje to żadną widoczną akcją na ekranie)
- klikam: Start (rozpoczynam matchmaking)
- ładuje się rozgrywka -> cieszę się czatem
EDIT:
Dorzucam link do video jak ominąć problem z chatem: https://youtu.be/erN73odif1I - JedaiJed3 days agoSeasoned Novice
o to to - mam dokładnie to samo co GentleBourbon777 - po kliknięciu Enter wskakuje mi wskaźnik myszy. ale jak szybko bardzo kliknę enter i jakąś losową literkę to czasem uda się ją napisać
ale to tak bez ładu i składu.
- JedaiJed3 days agoSeasoned Novice
mam dokładnie to samo co Ty
- EA_Kuba3 days ago
Community Manager
Dzięki za podzielenie się z nami obejściem problemu.
- GentleBourbon7772 days agoNew Rookie
JedaiJed rzuć okiem na link - zrobiłem krótkie video
- JedaiJed2 days agoSeasoned Novice
Zrobiłem jak opisałeś - i u mnie też działa :D dzięki :P