SyropekggRising Newcomer2 months agoDziwne zachowanie kamery i modelu postaci Taka ciekawa sytuacja 19b5a6a327160-master_playlist~2.mp423.5 MB
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago151 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago151 Posts
Recent DiscussionsZbugowane obrażenia Po około 12 minutach gry podsumowanie pokazało, że zadałem 1 002 715 obrażeń od eksplozji. Czy to błąd? Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Teraz mój profil pokazuje zbugowane statystyki. C...0:66003S:4688822970:0B Co jest ??? Wykupiona gra przez steam gram przez setam i kupa !!!! Battlefield 6 restartuje komputer Witam, Mam problem z grą Battlefield 6, zazwyczaj gdy podczas rozgrywki lub jej zakończenia kliknę na wyjdź do menu ukazuje się czarny ekran po czym cały komputer się zwiesza i restartuje się automa...Brak przepustki bojowej 2 sezonu Czy ktoś innych posiadaczy edycji phantom jeszcze nie otrzymał przepustki bojowej jako ,,przeprosiny" za błąd przez, który nie można było włączyć gry? error directx podczas zmiany broni podczas rozgrywki witam mam problem a mianowicie podczas rozgrywki kiedy chce zmienić broń na inną wywala mi błąd i gra się wyłącza i wywala mnie do pulpitu. Przed senonem 2 nie było żadnych takich błędów i wszystko d...