Godsend84Rising Newcomer1 month agoPrzepustka bojowa bf pro Już kilka dni nie zalicza mi przepustki bojowej z bf pro (3/7 zaliczone i tak stanęło, patrz foto ) Został jeden dzień ,jest jakaś szansa to zdobyć ? Screenshot_20260104_174856_PS App.jpg346 KB
EA_KubaCommunity Manager30 days agoAby nie duplikować wątków dotyczących tego samego problemu tę dyskusję zamykam. Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 hours ago136 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 hours ago136 Posts
Recent DiscussionsBrak możliwości normalnej gry - brak postępu w rozwiązaniu Cześć, Kiedy zostanie naprawiony problem z błędem „DirectX Error”? Wydałem 300 zł na grę oraz 45 zł na przepustkę, a czas leci. Przez ten błąd od premiery gry nie mogę normalnie grać ani robić post...Znikający teren i zmiana kolorów otoczenia Witam,zauważyłem ostatnio podczas gry dziwnie światła oślepiające oraz fioletowe ściany a dzien pozniej po odrodzeniu wylądowałem pod mapą i dodam ze to juz któryś raz sie tak dzieje lub nie mogłem s...Battlefield 6 - Brak postępów przepustki (Frostfire) Cześć wam, Tak jak w tytule. Po dzisiejszej aktualizacji tj. poprzednio nie nalicza się postęp przepustki bojowej. Po raz kolejny nie będzie możliwości ukończenie całości w sposób przewidziany pr...Leaderboard bug So i wanted to check the full leaderboard, yet when i was in it i couldnt leave it. Clicking tab as game suggested didnt work, pressing escape didnt do anything so yeah there was no other way than to...Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów Cześć ostatnio pojawiła się dodatkowa ścieżka bf6 PRO ( dostępna jeszcze 4 dni ) i kilka wyzwań za które otrzymujemy żetony. Za jedno z nich możemy dostać 85 żetonów co w zasadzie odblokowuje cała śc...