Godsend84Newcomer3 months agoPrzepustka bojowa bf pro Już kilka dni nie zalicza mi przepustki bojowej z bf pro (3/7 zaliczone i tak stanęło, patrz foto ) Został jeden dzień ,jest jakaś szansa to zdobyć ? Screenshot_20260104_174856_PS App.jpg346 KB
EA_KubaCommunity Manager3 months agoAby nie duplikować wątków dotyczących tego samego problemu tę dyskusję zamykam. Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago164 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago164 Posts
Recent DiscussionsBattlefield 6 zawiesza komputer Jak w temacie, po upływie od 20 do 40 minut, gra zawiesza komputer. Żeby ponownie uruchomić trzeba zrobić hard reset. Dzieje się tak od momentu wprowadzenia nowego patcha 14.04 Ryzen 7 9600x RTX 5060...Gra zawiesza sie Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT Waluta bf6 Po aktualizacji znika waluta bf6 300B nie ma , na dodatek z zaznaczaniem punktu też jest problem za każdym razem jak chce zaznaczyć miejsce do skoku daleko przed śmigłowcem nie idzie zaznacza samo z ...Problem z rejestrowaniem rekordów Właśnie przed chwilą skończyłem rozgrywkę na Eastwood gdzie niby miałem 17 przejęć obiektów w trybie Podboju. Nie zaznaczyło mi tego jako rekordu po zakończeniu rozgrywki, zdziwiłem się i sprawdziłem...Szarpanie grafiki / ruchu w grze Od chwili pierwszej, dużej aktualizacji BF6, mam problem z szarpaniem w trakcie rozgrywki. Jakość grafiki jest dobra, bez względu na ustawienia w grze. Szarpanie dotyczy ruchu. Raz mocniej, raz słabi...