Godsend84Newcomer4 months agoPrzepustka bojowa bf pro Już kilka dni nie zalicza mi przepustki bojowej z bf pro (3/7 zaliczone i tak stanęło, patrz foto ) Został jeden dzień ,jest jakaś szansa to zdobyć ? Screenshot_20260104_174856_PS App.jpg346 KB
EA_KubaCommunity Manager4 months agoAby nie duplikować wątków dotyczących tego samego problemu tę dyskusję zamykam. Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago172 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago172 Posts
Recent Discussionsproblem z serwerami EA gra cały czas wyświetla błędy sieci w lewym górnym rogu wszystkie możliwe ikony i się tnie na laptopie z rtx 5060 8 gb i stacjonarnym rtx 3060 12 gb i nie działa płynnie dodam że internet działa dobr...Brak trybów problemy z oświetleniem Po starcie sezonu 3 nie mam możliwości grania w tryby 2 i 4 normalne jak i tryb wyzwanie. zostało tylko rankingowe 4( w których dalej jest problem ze światłem ) czy wy coś z tym zrobicie ? czy Olena...Światło odbija Światło odbija na ps 5 i się pojawiają kostki Gra zawiesza sie Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT Błąd estetyczny w ekwipunku. Zgłaszam estetyczny problem w ekwipunku, w kategorii strzelby. I am reporting an aesthetic issue in the inventory, in the shotgun category 😄 W mniejszym oknie broni M1014 jest inny wygląd - k...