Forum Discussion
Od ponad tygodnia piszę, proszę - bez skutku.
Próbuję znaleźć rozwiązanie, bo po ostatnim zimowym update, wywala grę do pulpitu, robiłem już wszystko według poradników, napisałem tu na forum już raz, ale mnie olano, napisałem na support robiąc Ticketa, przenoszono mnie w ciągu 12 godzin do 11 agentów, gdzie już pisali do mnie po Angielsku, Polsku, Hiszpańsku i jeszcze w innych językach aż w końcu stwierdzili że nie mogą mi pomóc z tym problemem. Piszę więc kolejny raz, co zrobić, skoro mam komputer w miarę świeży, Windowsa dzisiaj nowego wgranego, sterowniki tak samo świeże, na nowym dysku, a dalej wywala do pulpitu, coś jest nie tak z grą na to wychodzi.
- A7I3N1 month agoSeasoned Rookie
Spróbuj zainstalować starsze sterowniki od grafiki. <czyste>
- PolandGdynia1 month agoNew Rookie
Miałem zainstalowane od lipca, przez październik po listopad i obecnie grudzień i nic nie działa. Dalej to samo jest. Przed zimowym update gra działała bez zarzutu mam 100h prawie już nastukane, grałem niekiedy nawet nockę, a po update nawet 15 min grać nie mogę, więc prosta sprawa gdzie jest problem, a robią wszystko aby pokazać że problem jest po stronie gracza, mimo że mam nowy komputer od wczoraj i sprzęt i to samo się dzieje.
- JJanek811 month agoRising Newcomer
Cześć, u mnie ten sam problem się pojawił, wyłączyłem wszystkie nakładki i apki które są nie potrzebne w trakcie gry w BF6 i na chwilę obecną pomogło, może i tobie pomoże. Pozdrawiam 🙂
- PolandGdynia1 month agoNew Rookie
Cześć, ja mam nowy komputer, nie mam żadnych nakładek, mam tylko steam, sterowniki karty graficznej i BF6. Nic nie pomaga, na starym sprzęcie jest ten sam bład co na nowym, więc na 100% wina gry a nie sprzętu. Może Ci pomogło ale pograj godzinę i znów Cię wywali, miałem to samo, czasami jest że dwa-trzy mecze zagram i jest ok, a czasami po 10 minutach wywali.