Forum Discussion

Re: Timed Out Error 0:85008S

Zdravím,

potřebuji pomoci s přetrvávajícím síťovým problémem, který mně a mnoha dalším hráčům v poslední době kompletně ničí zážitek ze hry (zejména v módech Gauntlet a Quads).

Hra mě pravidelně vykopává uprostřed zápasu nebo hned po dokončení mise (kdy dochází k synchronizaci herního postupu). Následně se mi dvakrát za sebou zobrazí specifický řetězec chyb:

CHYBOVÝ KÓD 0:85008S: 17862870170:-2146566144Q

Následovaný hláškou: "TIMED OUT: Vaše sezení vypršelo kvůli nečinnosti a byl jste odpojený."  

Tato hláška o neaktivitě je nesmyslná, protože mě hra vyhodí v plném pohybu během střelby. Problém se navíc chová stejně, ať už hru spouštím přes Steam, nebo přímo přes čistou EA App.

Co všechno jsem na svém PC už udělal (lokální chyba vyloučena): 

Ovladače a optimalizace: Mám kartu RTX 3060 12GB, 32 GB RAM. Provedl jsem čistou instalaci nejnovějších WHQL ovladačů.

Vypnutí Overlayů: Kompletně jsem deaktivoval in-game overlay v NVIDIA App, aby nedocházelo ke konfliktům s anticheatem.

Windows Firewall: Ručně jsem povolil všechny položky hry ve Windows Defender Firewallu (jak pro Privátní, tak Veřejné sítě).

Síť: Provedl jsem flush DNS (ipconfig /flushdns a netsh winsock reset) a změnil DNS na stabilní Cloudflare (1.1.1.1)

Pozorování ze hry:

Všiml jsem si, že k odpojení dochází nejčastěji v lobby, kde se pohybují hráči s extrémně vysokou latencí (ping 150+ ms), u kterých je podezření na zneužívání síťových exploitů. Zdá se, že EA Anti-Cheat (Javelin) pod tímto síťovým náporem nedokáže v časovém limitu ověřit můj účet (handshake timeout) a preventivně mě odpojí, nebo server kvůli zahlcení přestane přijímat UDP pakety z mého PC, což vyvolá chybu "Timed out". 

Můžete prosím potvrdit, zda o tomto problému se serverovou infrastrukturou víte a kdy můžeme očekávat fix na straně serverů?

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Technical Issues

Battlefield 6 Technical Issues

Having issues with Battlefield 6? Join here to find help with connectivity, performance issues, crashes and more.Latest Activity: 1 hour ago
8,800 Posts