Forum Discussion

Cypio250's avatar
Cypio250
Newcomer
7 days ago

Battlefield 6 beta regularnie traci płynność

Witam.

Widzę na live'ach że gra działa płynnie więc to chyba coś po mojej stronie. Ogólnie gra cały czas traci płynność - przycina się. Ustawiłem w prawym górnym rogu wyświetlanie 

cpu

sim

gpu

mp/s

kiedy zaczyna przycinać to cpu i sim są na czerwono a mp/s cały czas jest na czerwono.. nie do końca wiem co to oznacza

Komputer kupiłem synowi jakiś miesiąc temu

ryzen 9 5900x

rtx 5070

64gb ram ddr4

monitor rozdzielczość 2560x1440p

Próbowałem wszystkich możliwych ustawień graficznych i nic nie pomaga. Secure boot aktywny.

Proszę o pomoc jeżeli ktoś wie co może być przyczyną

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Battlefield 6 jest obecnie w fazie testów Beta, co oznacza, że wszelkie uwagi, opinie i problemy techniczne można zgłaszać na dedykowanej tablicy battlefield-6-beta-en.  Informacje zebrane podczas testów pomogą nam udoskonalić finalną wersję gry.

Jeśli znajdziesz wiele błędów, utwórz osobny wątek dla każdego z nich. Oddziel również posty dotyczące błędów od postów zawierających opinie. Chociaż może się to wydawać uciążliwe, pomaga nam to dotrzeć do sedna błędów, zapewniając bardziej efektywne doświadczenie zarówno dla Ciebie, jak i dla nas.

Prosimy o zamieszczanie tematów z jasnym opisem problemu. Oto kilka typowych informacji, które powinny zostać uwzględnione:

•  Platforma:
    • Tag gracza/PSN ID/EA ID:
    • Tryb gry i miejsce, w którym wystąpił problem:
    • Podsumowanie problemu:
    • Potencjalne kroki reprodukcji:
    • Czas pojawienia się problemu (data, godzina, strefa czasowa):
    • Filmy lub zrzuty ekranu:

Dziękujemy za wsparcie i zaangażowanie! 

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.51 PostsLatest Activity: 15 hours ago