Forum Discussion

ernp6bp14mid's avatar
ernp6bp14mid
Seasoned Newcomer
31 days ago
Solved

Gra zawiesza się po kilkunastu minutach

Jak wyżej. Zainstalowałem grę na dysku HDD Steam oraz kilka dni później na dysku SDD w EA

Poustawiałem wszystko w Biosie tak jak jest opisane tutaj na Forum. Ustawiłem tez kilka innych rzeczy tak jak podawali ludzie na Reddicie i Youtube 

Nadal jednak gra mi się zawiesza po kilkunastu minutach grania i trzeba resetować komputer bo nie daje się z gry wyjść

Co ciekawe zdarzyło mi się coś podobnego w Battelfield 42 jakiś czas temu co wcześniej nie miało nigdy miejsca. Sterowniki mam aktualne w BIOS jak i graficzne

Mój PC to i9/64RAM/RTX3060Ti

Czytałem na różnych forach, że wiele osób ma z trym zawieszaniem się komputera podczas gry problem

Gra się naprawdę dobrze i szybko. Mam nadzieję, że ten problem jest znany i zostanie do wydania gry rozwiązany 

• TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI: Jak zgłaszać uwagi, opinie i problemy techniczne z testów Beta BF 6

Battlefield 6 jest obecnie w fazie testów Beta, co oznacza, że wszelkie uwagi, opinie i problemy techniczne możecie zgłaszać na dedykowanej tablicy battlefield-6-beta-en.  Informacje zebrane podczas testów pomogą nam udoskonalić finalną wersję gry.

Jeśli znajdziesz wiele błędów, utwórz osobny wątek dla każdego z nich. Oddziel również posty dotyczące błędów od postów zawierających opinie. Chociaż może się to wydawać uciążliwe, pomaga nam to dotrzeć do sedna błędów, zapewniając bardziej efektywne doświadczenie zarówno dla Ciebie, jak i dla nas.

Prosimy o zamieszczanie tematów z jasnym opisem problemu. Oto kilka typowych informacji, które powinny zostać uwzględnione:

•  Platforma:
    • Tag gracza/PSN ID/EA ID:
    • Tryb gry i miejsce, w którym wystąpił problem:
    • Podsumowanie problemu:
    • Potencjalne kroki reprodukcji:
    • Czas pojawienia się problemu (data, godzina, strefa czasowa):
    • Filmy lub zrzuty ekranu:

Dziękujemy za Wasze wsparcie i zaangażowanie! Wasze opinie są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pomagają stworzyć lepsze doświadczenia dla wszystkich graczy. Dołączcie do społeczności testerów i bądźcie częścią procesu kształtowania przyszłości Battlefield!

3 Replies

• ernp6bp14mid's avatar
    ernp6bp14mid
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

Słuchajcie EA. Teraz zagrałem w BF42 i robi się to samo. Kilkanaście minut grania i zwiesza się ekran gry razem z komputerem. To dziwne bo przecież od kilku lat gram w BF42 i wcześniej nie było takiego problemu

W żadnej innej grze ten problem nie występuje

• Hej,

Zajrzyj do TEGO tematu na angielskim forum. Jest tam kilka potencjalnych rozwiązań takiego problemu od różnych osób. Myślę, że warto je przetestować.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI: Jak zgłaszać uwagi, opinie i problemy techniczne z testów Beta BF 6

Battlefield 6 jest obecnie w fazie testów Beta, co oznacza, że wszelkie uwagi, opinie i problemy techniczne możecie zgłaszać na dedykowanej tablicy battlefield-6-beta-en.  Informacje zebrane podczas testów pomogą nam udoskonalić finalną wersję gry.

Jeśli znajdziesz wiele błędów, utwórz osobny wątek dla każdego z nich. Oddziel również posty dotyczące błędów od postów zawierających opinie. Chociaż może się to wydawać uciążliwe, pomaga nam to dotrzeć do sedna błędów, zapewniając bardziej efektywne doświadczenie zarówno dla Ciebie, jak i dla nas.

Prosimy o zamieszczanie tematów z jasnym opisem problemu. Oto kilka typowych informacji, które powinny zostać uwzględnione:

•  Platforma:
    • Tag gracza/PSN ID/EA ID:
    • Tryb gry i miejsce, w którym wystąpił problem:
    • Podsumowanie problemu:
    • Potencjalne kroki reprodukcji:
    • Czas pojawienia się problemu (data, godzina, strefa czasowa):
    • Filmy lub zrzuty ekranu:

Dziękujemy za Wasze wsparcie i zaangażowanie! Wasze opinie są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pomagają stworzyć lepsze doświadczenia dla wszystkich graczy. Dołączcie do społeczności testerów i bądźcie częścią procesu kształtowania przyszłości Battlefield!

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.63 PostsLatest Activity: 16 hours ago