Forum Discussion

ReftyS's avatar
ReftyS
Rising Rookie
2 months ago

Battlefield 6 wersja pudełkowa na PC

Czy ktoś widział gdziekolwiek, nie tylko w Polsce, dostępną edycje Battlefielda 6 na PC w pudełku? Wszystkie Battlefieldy kupowałem w wersji fizycznej. Nawet DLC, które miały kod w środku. Bardzo chciałbym dodać tego Battlefielda do mojej kolekcji. Battlefield 2042 był sprzedawany na 7 płytach. Rozumiem, że teraz nie ma co marzyć o wydaniu z płytami, ale chociaż wersja z kodem w pudełku jest gdzieś sprzedawana.

4 Replies

• Witam. Aktualnie niema żadnej informacji  czy taka wersja pojawi się na PC ale jest to mało prawdopodobne. Takie czasy wszystko jest cyfrowe na PC 😉.

• ReftyS's avatar
    ReftyS
    Rising Rookie
    2 months ago

To jeszcze jest nadzieja, ale rzeczywistość może być okrutna. Ja się jeszcze będę tej nadziei trzymał do premiery. 

Limited Run Games wypuszcza gry na PC w pudełku, stąd jeszcze nadzieja dla wydań pudełkowych na PC. Tylko przeważnie to są gry mniejszego kalibru. A zwiększych wydawców to Bethesda wydaję przez nich wydania fizyczne. I nawet EA się zdarzyło takie wydanie dla PC zorganizować w związku z Command & Conquer Remastered Collection. I takie wydanie posiadam :) Chociaż jak mówiłem, dla mnie wystarczyłaby kopia z kodem w pudełku, żeby ładnie pasowało mi to na półce z resztą serii Battlefield.

• ReftyS's avatar
    ReftyS
    Rising Rookie
    2 months ago

To nie to samo. I myślisz, że nie wpadłbym na to? ;) 

Budowanie takiej kolekcji, to jak kupowanie konta z grą zamiast klucza czy np. na Steamie. Niby można i niektórzy to akceptują, ale to nie to samo co normalny zakup ;)

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.66 PostsLatest Activity: 2 hours ago