Forum Discussion

ReftyS's avatar
ReftyS
Rising Rookie
24 days ago

Battlefield 6 wersja pudełkowa na PC

Czy ktoś widział gdziekolwiek, nie tylko w Polsce, dostępną edycje Battlefielda 6 na PC w pudełku? Wszystkie Battlefieldy kupowałem w wersji fizycznej. Nawet DLC, które miały kod w środku. Bardzo chciałbym dodać tego Battlefielda do mojej kolekcji. Battlefield 2042 był sprzedawany na 7 płytach. Rozumiem, że teraz nie ma co marzyć o wydaniu z płytami, ale chociaż wersja z kodem w pudełku jest gdzieś sprzedawana.

4 Replies

• Witam. Aktualnie niema żadnej informacji  czy taka wersja pojawi się na PC ale jest to mało prawdopodobne. Takie czasy wszystko jest cyfrowe na PC 😉.

• ReftyS's avatar
    ReftyS
    Rising Rookie
    23 days ago

To jeszcze jest nadzieja, ale rzeczywistość może być okrutna. Ja się jeszcze będę tej nadziei trzymał do premiery. 

Limited Run Games wypuszcza gry na PC w pudełku, stąd jeszcze nadzieja dla wydań pudełkowych na PC. Tylko przeważnie to są gry mniejszego kalibru. A zwiększych wydawców to Bethesda wydaję przez nich wydania fizyczne. I nawet EA się zdarzyło takie wydanie dla PC zorganizować w związku z Command & Conquer Remastered Collection. I takie wydanie posiadam :) Chociaż jak mówiłem, dla mnie wystarczyłaby kopia z kodem w pudełku, żeby ładnie pasowało mi to na półce z resztą serii Battlefield.

• ReftyS's avatar
    ReftyS
    Rising Rookie
    16 days ago

To nie to samo. I myślisz, że nie wpadłbym na to? ;) 

Budowanie takiej kolekcji, to jak kupowanie konta z grą zamiast klucza czy np. na Steamie. Niby można i niektórzy to akceptują, ale to nie to samo co normalny zakup ;)

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.59 PostsLatest Activity: 24 hours ago