Forum Discussion

R6Crysis's avatar
R6Crysis
Rising Novice
24 days ago

Duże Mapy

Witam kiedy dostaniemy jakieś mapy normalne duże a nie ciągle małe chaotyczne mapy jest tyle map z poprzednich części zamiast je odświeżyć i dodać czekam i czekam wkoncu na jakieś duże mapy bez chaosu ale chyba się nikt nie doczeka i dlatego tracicie graczy pozdrawiam !

10 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej R6Crysis​ 

Ucieszy Cię pewnie informacja, że aktualnie testowana jest w Battlefield Labs znana mapa z Battlefield 4 - Linia kolejowa Golmud. 

https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-community-update-nightfall-debrief-and-whats-next

Będzie to pełny remaster tej mapy - nie tylko port z poprzedniej części. 

Obserwuj informacje dostępne na naszej stronie, by być na bieżąco, lub zapisz się do biuletynu. 

• R6Crysis's avatar
    R6Crysis
    Rising Novice
    23 days ago

Cieszy mnie ta wiadomość myślę że będzie jak w bf4 że nie będzie tylko skupiona na Piechocie brakuje starć czołgami itd jak w innych czesciach z czego słynie seria Battlefield  i czekamy na więcej map dużych  Pozdrawiam 

• R6Crysis's avatar
    R6Crysis
    Rising Novice
    22 days ago

Szkoda że bf6 miał fajny Start i teraz spadek bo jak dla mnie początek był obiecujący już myślałem że wkoncu się doczekaliśmy fajnego bf mapy nie są złe tylko zbyt małe bardziej przypominające coda wszystko pod piechotę zrobione a gdzie pojazdy w tych wąskich drogach mają się poruszać mogli wtedy zrobić mini podbój a nie nazwać tą mapę podbój tak samo za blisko są siebie punkty wtedy robi się jeden wielki chaos fajne mapki byly w bf5 iwo jima , sztorm na pacyfiku i w innych bf też co chciało się wracać do gry i się nie nudziły te mapy bo nie było chaosu 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    21 days ago

Hej R6Crysis​ , 

Rozumiem, o co Ci chodzi . Taki bardziej „chaotyczny” styl rozgrywki nie każdemu podchodzi, zwłaszcza jeśli ktoś lubił bardziej przestrzenne mapy i większy nacisk na pojazdy.

To zdecydowanie zmienia odczucia z rozgrywki, szczególnie w trybach jak Podbój, gdzie rozmieszczenie punktów i flow mapy ma duże znaczenie.

Też mam wrażenie, że starsze odsłony, jak chociażby Battlefield 1, miały ten trochę inny klimat, w którym mapy dawały więcej „oddechu” i różnorodności w podejściu do walki.

Dzięki za podzielenie się swoją opinią. Takie konkretne przykłady (jak Iwo Jima czy mapy z Pacyfiku) naprawdę pomagają lepiej pokazać, czego gracze oczekują od projektu map.

Ciekaw jestem, czy masz jakieś konkretne zmiany, które Twoim zdaniem najbardziej poprawiłyby odbiór obecnych map?

• R6Crysis's avatar
    R6Crysis
    Rising Novice
    21 days ago

Coraz mniej ludzi gra na serwerach początki byly ze się czekało w kolejce teraz to same boty praktycznie nie ma powoli z kim grać jak ea i dice z tym nic nie zrobią to szybko upadnie bf6 a szkoda bo jest potencjał czasami też nie warto eksperymentować tylko wystarczy poprawić wizualnie stare mapy z poprzednich części i wrzucić do puli map i sprawdzić mozna jak ludzie odbiorą takie mapy bo moim zdaniem dużo ludzi czeka na klasyki map z poprzednich części pozdrawiam 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    15 days ago

Hej R6Crysis​ 

Musisz jeszcze uzbroić się w cierpliwość :). 

Obserwuj informacje na stronie Battlefield-a i zapisz się do biuletynu. 

Jeśli pojawią się konkretne informacje - dam Ci znać!

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    15 days ago

Hej R6Crysis​ 

Pewnie już wiesz, ale został opublikowany "roadmap" dla Battlefield 6 na nadchodzące miesiące 😄

• R6Crysis's avatar
    R6Crysis
    Rising Novice
    15 days ago

Hej EA_Kuba​ 

Tak widziałem szkoda że tylko 2 mapy i dopiero trzeba czekać do lipca na następne ale lepsze to niż nic Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 12 hours ago
218 Posts